Dierenwinkel Avonturia presenteert een recreatief zomerprogramma

Een nieuwsbericht over een educatief zomerprogramma met dieren komt normaal niet snel in aanmerking voor plaatsing op Pretwerk.nl. Wat bijzonder is, is dat deze activiteit wordt georganiseerd door dierenwinkel Avonturia – de Vogelkelder, die entertainment toevoegt aan de retail. Het is daarmee één van de pioniers in Nederland op het gebied van retailtainment.

Mix van winkel en entertainment

Avonturia de Vogelkelder in Den Haag is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. De dierenwinkel met 7 werelden vol met unieke producten voor dieren waarin de natuur centraal staat! Rondom verschillende huisdiergroepen is een eigen wereld gecreëerd. Zo vind je hier de Hondenwereld, Knaagdierenwereld, Vissenwereld, Reptielenwereld, Vogelwereld en een Kattenstraat.

Jaarrond is er al een leisuregedeelte te vinden in Avonturia; Mappa Mundia. Dit is een indoor, expo, mini zoo gelegen in Avonturia. Mappa Mundia is de verzamelnaam van wereldkaarten die afwijken van de echte wereldkaarten. Deze wereldkaart werd namelijk vastgelegd door diverse ontdekkingsreizigers die fantasie verhalen in het leven brachten en helemaal niet weg durfden gaan.

Ook een foodservice maakt onderdeel uit van de beleving: Avonturia’s kitchen neemt je mee ‘all over the world’ met zowel vegetarische gerechten als gerechten uit o.a. Mexico, Holland, Azië of zelfs Hawaii. De kleine avonturiers krijgen altijd een souvenir mee naar huis uit elk willekeurig land.

Compleet zomerprogramma

Tijdens de zomervakantie, vanaf 14 juli tot 1 september, wordt er een compleet activiteiten- en showprogramma georganiseerd, gericht op kinderen. Hier alvast een kleine opsomming;

Shows: Op 28 juli en 11 augustus treedt Geer van Natuurbeheer op, met de grote waar of niet waar show. Hij zal om 13.00 uur en om 15.00 uur een show geven. De Mappa Mundia show is elke maandag, woensdag en zondag te zien is om 15.00 uur. Deze show neemt bezoekers mee op een educatieve reis door de wereld van professor Das.

Feed or Meet: Elke dag om 14.00 uur op de reptielenwereld, waar dieren worden gevoerd en bezoekers de kans krijgen om ze van dichtbij te bekijken.

Ranger VIP Pas: Deze pas is voor echte avonturiers en in de zomervakantie extra voordelig. Met deze pas krijg je toegang tot Mappa Mundia, ga je goudzoeken en bevat ook een kidsmenu naar keuze in de Avonturia’s Kitchen.

Oewie: Mascotte Oewie de Uil loopt elke woensdagmiddag om 15.00 uur een rondje door de winkel, hij staat altijd klaar voor een high five of foto.

Meer informatie: www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *