Dierenpark WILDLANDS verkozen tot beste evenementenlocatie van Nederland

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater zijn uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2023 door Meetings Awards. Deze award is een publieksprijs voor evenementenlocaties en organisaties in Nederland. De organisatie is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.

WILDLANDS en het ATLAS Theater kregen eerder al te horen dat de titel voor Beste Evenementenlocatie van het jaar 2023 Regio Noord al in bezit was.

De zilveren Award ging naar De Bonte Wever in Assen. Ook in België werden bedrijven uit de sector leisure hoog gewaarderd bij de awarduitreiking. Bij de beste congreslocatie ging Landcommanderij Alden Biesen met de hoofdprijs naar huis. Zilver was er voor CenterParcs De Vossemeren. Beste evenementenlocatie was het Van der Valk hotel in Gent.

redactionele toevoeging

Het is de tweede keer dat WILDLANDS en het ATLAS Theater deze landelijke prijs in de wacht slepen: ook in 2020 ging de award mee naar Emmen. Dit jaar viel vooral de gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel in positieve zin op.

WILDLANDS-directeur Julius Minnaar is erg trots op de prijs. “We kijken als dierenpark terug op een prachtig jaar met vele hoogtepunten over 2023. Deze award bekroond dat we niet alleen een ontspannen dagje uit bieden, maar ook voor bezoekers op zakelijk vlak een unieke en inspirerende omgeving zijn.”

In 2024 staat WILDLANDS, het theater én Emmen ook een mooi evenement te wachten: “Uiteraard verheugen we ons op de komst van de koning, zijn gezin en de koninklijke familie op Koningsdag 2024 in Emmen. We maken van dit grootste evenement met elkaar een dag om nooit te vergeten.”  

Bron en meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *