Zoover Awards uitgereikt in diverse vakantie-categorieën

De Zoover Awards 2018 zijn weer uitgereikt in diverse categorieën. Zoover maakt onderscheid in ‘Beste’ (hoogste waardering) en ‘Populairste’ (meeste stemmen) vakantie-aanbieder. Populairste aanbieders zijn o.a. CenterParcs (bungalowparken) en Eurocamp (campings). Beste aanbieders in dezelfde categorieen: TopParken en Roan Camping Holidays.

Topparken park Esmeer

De populairste of de beste?
Zowel kleine als grote vakantie-aanbieders maakten kans op een Zoover Award, omdat er onderscheid is gemaakt tussen reisorganisaties met het meeste aantal stemmen (populairst) en het hoogste waarderingscijfer (beste). Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs/kwaliteitsverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om kans te maken op een award.

Bungalowparken en campingvakanties
Een categorie waarin Nederlandse vakanties goed zijn vertegenwoordigd zijn Bungalow- en campingvakanties. Hier werden de prijzen als volgt verdeeld:

Beste aanbieder eerste plaats tweede plaats derde plaats
– Bungalowparken: TopParken Roompot vakanties CenterParcs
– Campingvakanties: Roan Camping Holidays Rent-a-tent ANWB kampeerreizen
– Vakantiehuis- verhuur: Natuurhuisje.nl Belvilla Gites
Populairste aanbieder
– Bungalowparken: CenterParcs Roompot Vakanties TopParken
– Campingvakanties: Eurocamp RCN campings ANWB kampeerreizen
– Vakantiehuis-verhuur: Gites Belvilla Natuurhuisje.nl

Fletcher Hotels won de prijs voor Besten en Populairste hotelketen. In deze categorie werden geen tweede en derde prijzen uitgereikt.

Bekijk de volledige lijst op: www.zoover.nl/blog/algemeen/winnaars-zoover-awards-2018-reisorganisaties/

Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder
Winnaar van de award voor Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder is Tendens Vakanties. Op genomineerden in deze nieuwe categorie konden consumenten niet stemmen; een jury bepaalde de winnaar. Tendens won de award vanwege zijn vernieuwende aanbod, bijzonder flexibel vakantieprogramma en inhoudelijk sterke reviews. Zoover heeft deze categorie dit jaar in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan reisaanbieders die het mogelijk maken voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan.
Meer informatie: de pitch van tendens vakanties (pdf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *