Zeeuwse camping De Wijde Blick overgenomen door Molecaten

Met ingang van 1 januari 2018 neemt familiebedrijf Molecaten familiecamping De Wijde Blick in Renesse over. Camping De Wijde Blick op Schouwen Duiveland, is het 18e park van Molecaten.

Overname van camping De Wijde Blick wordt door Molecaten gezien als een prachtige uitbreiding van het familiebedrijf. Camping De Wijde Blick is een mooi onderhouden en goed uitgeruste camping die goed past bij de karakteristieken van Molecaten: aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide karakter van de organisatie. Met de overname gaan ook de medewerkers van De Wijde Blick over naar Molecaten. De (reeds gemaakte) boekingen voor 2018 zijn bij Molecaten in goede handen.

Peter van Oost: “wij nemen afscheid met gemengde gevoelens: 55 jaar lang investeerde onze familie ziel en zaligheid in dit bedrijf. Wij zullen het werk en onze gasten ontzettend missen. In al die jaren bouw je veel mooie herinneringen op. Aan de andere kant zijn wij blij dat we een goede opvolger hebben gevonden. We hebben er alle vertrouwen in dat de identiteit van De Wijde Blick behouden blijft.”

Familiebedrijf Molecaten
Iets meer dan 50 jaar geleden bestond Molecaten uit slechts één camping aan het Veluwemeer. Straks, na de overname van camping De Wijde Blick, bestaat Molecaten uit zeventien campings en vakantieparken in Nederland en één (een bungalowpark) in Hongarije.

De overname van De Wijde Blick is voor Molecaten een mooie uitbreiding van de onderneming en passend bij de ambitie tot schaalvergroting. Echter schaalvergroting met behoud van de charme van een familiebedrijf. Tim Slager, operationeel directeur: “Uitbreiding van Molecaten of behoren tot Molecaten, biedt campings en vakantieparken het voordeel van gezamenlijke inkoop, gezamenlijke marketingactiviteiten en een gedegen investeringsbeleid voor ieder park”. De campings en vakantieparken van Molecaten zijn geen eenheidsworst. “Op ieder park proeft de gast een bijzondere sfeer en is het voorzieningen aanbod groots of juist bewust beperkt. Hierdoor vinden zowel rustzoekers als gasten op zoek naar activiteit en spanning een Molecaten camping of vakantiepark die bij hun vakantiewensen past”, aldus Tim Slager.

Thema’s
Camping De Wijde Blick heet vanaf 1 januari 2018 Molecaten Park Wijde Blick. Gasten van het park bevinden zich slechts 10 minuten van Renesse en het Noordzeestrand. Bij Molecaten valt het park dan ook onder het thema ‘Vakantie aan zee’. Andere Molecaten thema’s refererend naar de slogan ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’ zijn ‘Natuurlijk genieten’; waar de liefhebber van een verblijf in de bossen kan kiezen uit een vakantie in o.a. Drenthe en de Veluwe en ‘Watersport & waterpret’; waar de water(sport)liefhebber aan de rand van het Veluwemeer verblijft met grote pretparken om de hoek of vakantie viert op een camping met het leukste waterspeelpark van Nederland en België: Splesj!

Meer informatie: www.molecaten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *