Volop nieuwe Nederlandse ontwikkelingen op de Second Home beurs

De Second Home Beurs – marktplaats voor vakantiewoningen – wordt twee keer per jaar in Utrecht georganiseerd. In totaal spotten wij deze najaarseditie bijna 1000 nieuwe appartementen en vakantiewoningen in aanbouw en ontwikkeling. Een overzicht…

Vervolgfase op Buitenhof De Leistert gepresenteerd (50)
De Leistert is een gemengd bedrijf in de omgeving van Roermond met een grote kwaliteitscamping – maar inmiddels ook steeds meer vakantiewoningen. Tijdens de Second Home beurs werden er opnieuw 50 vakantiehuisjes aangekondigd (fase 2).

Dat zijn 20 luxe moderne vakantiewoningen, waar elke slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. Daarnaast worden er nog 30 boerderijwoningen in regionale Limburgse stijl gerealiseerd. De gebruikers van deze huisjes krijgen de beschikking over een sauna. Recent werd een nieuw centrumgebouw voor het Buitenhof gerealiseerd.
Meer informatie: www.buitenhofdeleistert.nl

86 bungalows er bij op De IJsvogel
Recreatielandgoed De IJsvogel is gelegen in het Veluwse Voorthuizen. Hier worden 86 nieuwe vakantiewoningen en vier groepsaccommodatie gerealiseerd in het project ‘vogelveld’.
Meer informatie: www.vogelveld.nl/het-project

visualisatie Meer van Eijsinga

Nieuwe projecten bij Vakantiemakelaar (85 + 180 + 24 +30)
Vakantiemakelaar wijst ons op een bijzonder project aan de Oosterschelde waar op de Kabbelaarsbank 85 autarkische vakantiewoningen worden gebouwd. In het Limburgse Gulpen helpt Vakantiemakelaar projectontwikkelaar Qurios bij de verkoop van 180 vakantiehuisjes. Vakantiemakelaar is zelf geen projectontwikkelaar, maar vertegenwoordigt op beurzen diverse projecten die hun woningen grootschalig in de verkoop hebben. Landal De Vers (Overloon) krijgt in het najaar van 2018 een uitbreiding met 24 villa’s. Op dit moment worden op dit park ook oudere vakantiewoningen vervangen door nieuwe huisjes. In september maakten we ook al melding van een kleinschalig project in het Friese Langweer; Meer van Eysinga, met 30 kavels.
Meer informatie: www.vakantiemakelaar.nl

Groot appartementencomplex in de haven van Breskens (469)
In Breskens zien we een bijzonder grootschalige projectontwikkeling. Hier worden drie grote appartementencomplexen gerealiseerd in de haven – recht tegenover de visafslag. In totaal zijn er hier 469 nieuwe appartementen gepland met een prachtig uitzicht over de zee. In de eerste fase, die ‘binnenkort’ in de verkoop gaat, worden er 159 appartementen ontwikkeld. De verkoopmakelaar laat weten dat de belangstelling vanuit België voor dit project groot is. In de naastgelegen jachthaven komen er 100 ligplaatsen bij. Al met al een enorme toeristische ontwikkeling voor Breskens.
Meer informatie: www.havengebiedbreskens.nl

Nieuwe vakantiewoningen in het Twentse Hoge Hexel
Parc Estate recreatie makelaars laat een visualisatie zien van een nieuw park in Twente. Op de website van uwbuitenhuis wordt het project aangekondigd: “Met blijdschap en gepaste trots bieden wij u een sneak-preview van ons nieuwe vakantiepark in het hart van Twente. Op ruime kavels en rondom een grote waterpartij worden luxueuze, gelijkvloerse buitenverblijven gerealiseerd.”. Wat meteen opvalt is de foto van de recreatiewoningen. Deze zijn bijzonder van vorm en erg licht dankzij de grote oppervlakte aan ramen.
Meer informatie: www.uwbuitenhuis.nl/primeur

Bijzondere luxe woningen in ontwikkeling op Landgoed Bergvliet (21)
Landgoed Bergvliet richt zich duidelijk op het luxe segment. Er zijn op dit park nu 21 vakantiewoningen in aanbouw. Een grote trekpleister voor de doelgroep van dit park is de naastgelegen golfbaan. Ook het grootste saunacomplex in Zuid-Nederland wordt op deze locatie gerealiseerd.
Meer informatie: www.bergvlietvillas.nl

Meer informatie: www.secondhome.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *