Vernieuwend glampingconcept op festival Pukkelpop

Festivals vormen een grote bron van innovatie op het gebied van kamperen. Op het Belgische festival Pukkelpop worden komende editie twee nieuwe campingconcepten gelanceerd. Naast het terrein voor kampeervoertuigen springt vooral het glampingconcept in het oog.

Glamping

Camping Relax+, de luxecamping van Pukkelpop, krijgt naast een andere locatie ook een nieuwe naam: Camping Comfy. Het volledige logiesaanbod werd onderverdeeld in 3 categorieën: Budget, Comfort en Deluxe. De bestaande luxe-arrangementen zijn verder uitgebreid met een Delta-accommodatie en een Air-accommodatie mét boxspring.

Camping Comfy is een van de vier campingconcepten waar festivalgangers voor kunnen kiezen. De andere drie zijn:

  • Camping relax on wheels: voor campers, caravans en vouwwagens
  • Camping Chill; een basic camping voor € 25 per nacht
  • Camping relax – de gratis optie voor festivalbezoekers met een bescheiden budget.

Bijzondere accommodaties

Het glamping concept Comfy biedt verschillende bijzondere accommodaties. Voor de luxere opties wordt er een pakketprijs voor 2 personen gevraagd tot € 750.

Pukkelpop is een vierdaags festival (15 – 18 augustus 2019) in het Belgische Hasselt. Een 4-daags ticket kost € 205. Dankzij de verschillende accommodaties biedt het festival voor zowel de budgetgast als de comfortzoeker een passende optie.

Meer informatie: www.pukkelpop.be/nl/info/camping/

red.: De verblijfsaccommodatie maakt op festivals een wezenlijk onderdeel uit van de beleving. De eerste festivals stonden nog bekend om hun campings met goedkope koepeltentjes. De hedendaagse festivals bieden steeds luxere accommodaties. De accommodatievormen worden steeds gevarieerder en bieden daarmee een bijzondere ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *