Uniek Safari Resort Beekse Bergen opent in april 2018

In Safari Resort Beekse Bergen staan gasten straks vanuit hun luxe lodge, safaritent of boomhut meteen oog in oog met dieren in het Safaripark. Safari Resort Beekse Bergen wordt in twee fases gerealiseerd. In april 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd.  

Aankomstdata in Safari Resort Beekse Bergen zijn mogelijk vanaf 26 april 2018. De exacte dag van de opening is nog niet bekend. “We weten zeker dat we klaar zijn om gasten in het Safari Resort te ontvangen vanaf die datum, maar het kan zijn dat we er op een later moment nog extra aankomstdata in april aan toevoegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voortgang van de bouw”, aldus parkmanager Niels de Wildt. Op de volledig nieuwe website kan iedereen het nieuwe Safari Resort vanaf nu ontdekken en boeken.

Ecologische hoofdstructuur
Gedurende de ontwikkeling van Safari Resort Beekse Bergen staat het landschappelijk raamwerk centraal. In nauwe samenwerking met Stichting Milieufederatie Brabant is een plan gemaakt om de ecologische hoofdstructuur van het gebied te behouden en beschermen. De natuur- en landschapswaarden zijn van essentieel belang voor het in stand houden van een attractief en recreatief klimaat.

Versterking verblijfstoerisme en werkgelegenheid in Brabant
Met deze uitbreiding waarborgt Libéma de unieke en hoogwaardige dag- en verblijfsrecreatieve in Nederland. Het resort is innovatief en wordt duurzaam gebouwd volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric. De komst van het resort versterkt het (meerdaagse) verblijfstoerisme en de werkgelegenheid in Brabant. Het aantal directe en indirecte arbeidsplaatsen zal in fase één groeien met 256 fte’s en in fase twee met 158 fte’s.

Nieuwe huisstijl en website
Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen, Event Center Beekse Bergen en het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen worden vanaf nu geprofileerd onder één overkoepelend merk: Beekse Bergen. Daar hoort een nieuw logo, huisstijl en website bij. De komende tijd wordt de nieuwe stijl ook stap voor stap doorgevoerd op de verschillende locaties van Beekse Bergen.

Meer informatie: www.beeksebergen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *