Uitschakeling oranje is startschot voor vakantieboekingen

Diverse aanbieders van vakanties waren voorbereid op de uitschakeling van het Nederlands Elftal op het EK. Zij kwamen gisteravond en vanochtend al met hun oranje-kater-aanbiedingen. Net als op eerdere toernooien blijkt dat een deel van de Nederlanders pas op vakantie gaat als Nederland niet meer mee doet aan het toernooi.

Enkele voorbeelden van aanbiedingen:

Belvilla Vakantiehuizen:”Na de uitschakeling van Oranje in het Europees Kampioenschap wil Nederland massaal een vakantie boeken. Dat blijkt uit cijfers van vakantiehuizenspecialist Belvilla. Na uitschakeling liet de website ruim 50% meer bezoekers zien tegenover een gemiddelde dag in juni.”

Vliegtickets.nl : “Uitgeschakeld…  Profiteer nu van € 19,88 EK korting bij elke boeking.”

Inpakken&Wegwezen: “De EK spanning is helaas al veel te snel voorbij. Nu Nederland er uit ligt is het tijd voor een onbezorgde vakantie tegen scherpe lastminute prijzen! Speciaal voor u hebben wij deze “EK Lastminute Special” samengesteld.”

Kennemer Duincampings: “En nu op vakantie! De jongens van Oranje kunnen op vakantie. U ook? Bij de Kennemer Duincampings hebben we nog een aantal plaatsen vrij.”

Libema organiseert een uithuilweekend: “Oranje is gisteravond  uitgeschakeld op het EK. Om de pijn bij de Nederlandse voetbalfans te verzachten, organiseert Libéma Vakantiepark Beekse Bergen aanstaand weekend het Oranje uithuilweekend. Tegen inlevering van hun oranje ‘toeters en bellen’ krijgen voetbalfans komend weekend een korting van 30% op het vakantiepark in Hilvarenbeek. Op vrijdagavond wordt er een feest georganiseerd, om samen de teleurstelling om te buigen naar iets positiefs.” Kijk ook eens op: Libema Vakantieparken – Aanbiedingen

Twee jaar geleden, tijdens de WK in Zuid Afrika, was er direct na afloop van het toernooi ook een grote run op last-minutes. Twee jaar geleden was er vooral veel belangstelling voor populaire zonbestemmingen als Spanje, Turkije en Griekenland. Ondernemers kunnen via mailingen of inkoop van (google) advertenties inspelen op deze piek in vakantieboekingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *