Twee Nederlandse campings winnen …een Alan Rogers Award

Huh? De Alan Rogers Campinggidsen hebben toch in februari 2016 de stekker er uit getrokken? Tijdens de Vakantiebeurs bleek dat ook dit jaar weer de Awards voor beste Europese campings werden uitgereikt in Utrecht; in samenwerking met de British Caravan Club. Tijdens de ceremonie, in de grote zaal van de Jaarbeurs, ontvingen ook twee Nederlandse campings een Award: De Paal (Coutry Award) en Vakantiepark Koningshof (Family Award).

Camping De Paal en Vakantiepark Koningshof in de prijzen
Er werden in totaal negen Awards uitgereikt. In 2016 stond er geen enkele Nederlandse camping op het hoogste podium van de Alan Rogers Awards.
Camping De Paal uit het Brabantse Bergeijk wordt geroemd als “…een van de beste campings van Nederland.” Zij wonnen deze Award volgens het juryrapport: “…vanwege de prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het onderscheid wordt gemaakt door ‘some brilliant facilities’ voor de hele familie, zoals het innovatieve waterpark, en de ‘adventure play’ zone.” Meer informatie: www.depaal.nl
Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg is al jaren een van de favorieten van de Britse kampeerders van de British Caravan Club. En dat is vooral te danken aan de ‘friendly family’ die deze camping beheert. De speelfaciliteiten voor kinderen worden door de kampeerders gewaardeerd als leuk, maar ook veilig. Dat zijn o.a. een kinderzwembad, een skatebaan en de visvijver. Ook het animatieteam krijgt een pluim voor het bijzonder afwisselende programma. Tot slot heeft ook de ligging van de camping, dicht bij bekende Nederlandse bezienswaardigheden, bijgedragen aan de waardering. Meer informatie: www.koningshofholland.com


Bekijk de volledige lijst met winnaars van de Alan Rogers Camping Awards op: https://alanrogers.com/events/awards/caravan-club-alan-rogers-awards-results-2016

Caravan club en Alan rogersDoorstart Alan Rogers
Het kwam voor heel veel mensen als een verassing dat de Alan Rogers Awards weer werden uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Zelfs mensen bij de ANWB kamperen, in het verleden een samenwerkingspartner, keken er vreemd van op. Volgens Rod Wheat van moederbedrijf The Caravan Club (voorheen werkzaam voor Alan Rogers) is het nooit de bedoeling geweest om alle activiteiten te stoppen.
De activiteiten die Alan Rogers wel doorzet na de doorstart:

  • De papieren campinggidsen worden definitief niet meer uitgegeven. Wel is er sprake van een online campinggids waarin o.a. nog altijd 405 Nederlandse campings worden vermeld. Op de website is te zien dat ook in 2016 inspecties zijn uitgevoerd door campinginspecteurs. Het online aanbod is primair gericht op de Britse markt. De website kent dan ook alleen een Engelstalige versie.
  • Moederbedrijf The Caravan Club brengt ook eigen gidsen uit. Diverse content en goede eigenschappen van de voormalige Alan Rogers campinggidsen worden nu gebruikt om de kwaliteit van de Caravan Club gidsen te verbeteren.

Meer informatie: https://alanrogers.com/

Bewaren

Eén reactie

  1. Following the acquisition of The Alan Rogers Travel Group, The Caravan Club has taken the decision to consolidate the publishing and advertising services of Alan Rogers into the services offered by The Club – with the 2016 range of Alan Rogers standalone guides being the last.

    These guides effectively consolidated with the Club’s series of European Touring Guides and the advertising services offered via The Caravan Club’s business to business sales team and trade sales partners. For 2017 there will be 2 fundamental vehicles offered by Alan Rogers and The Caravan Club for the UK market.

    Offline – advertising within The Caravan Club’s range of European Campsite Guides
    Touring France
    Touring Europe
    Touring Spain & Portugal
    The Caravan Club Magazine

    Online – advertising on the Alan Rogers’ website
    Promoted listings
    Advertisements
    Personalised & Sponsored Emails

    In addition to the above, beyond 2017 we are currently investing heavily to develop options for also advertising on The Caravan Club’s website (in addition to Alan Rogers) plus an expanded range of combined Caravan Club/Alan Rogers Campsite guides with enhanced content.

    Full details can be found here:
    https://alanrogers.com/about/advertising-services-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *