TravelNext Academy als platform voor marketing gastvrijheidsbranche

De ontwikkelingen in online en sociale media volgen elkaar razendsnel op. Wie kan het allemaal nog bijhouden? Volgens experts en gebruikers kunnen ondernemers in de gastvrijheidsbranche niet meer om sociale media heen. Maar welke tools kunt u inzetten? En hoe zijn deze het meest effectief? Het antwoord op deze vragen biedt TravelNext; geïnitieerd door het NBTC en opgezet door Marketingfacts.

Travel Academy
Het eerste initiatief is de TravelAcademy op woensdag 18 april. Marco Derksen laat u tijdens deze TravelAcademy bijeenkomst kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media. Samen met u, gaat hij aan de slag met de kansen die er voor uw organisatie liggen. Deze eendaagse training combineert de theorie met de dagelijkse praktijk waardoor u aan het einde van de dag geïnspireerd aan de slag kunt gaan met nieuwe media binnen uw organisatie.
Meer informatie en aanmelden: www.marketingfacts.nl

Platform voor marketeers
TravelNext wordt verder ontwikkeld tot het platform voor de (online) marketeer in de reis- en hospitalitybranche. Het platform waar organisaties uit de gastvrijheidssector terecht kunnen voor praktische handvatten en advies op het gebied van nieuwe media. MarketingFacts is nog volop bezig met de ontwikkeling van TravelNext. Om een eerste indruk te krijgen kunt u nu vast kijken op MarketingFacts.

Meer informatie: www.nbtc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *