TopParken voegt glamping accommodaties toe aan verhuuraanbod

TopParken is gestart met de verhuur van luxe safaritenten op Recreatiepark ‘t Gelloo in Ede. Hiermee speelt de organisatie in op de stijgende populariteit van deze manier van recreëren.

De safaritenten zijn geschikt voor zes personen en beschikken over een keuken, badkamer en toilet. De ruimtes zijn afgeschermd met houten wanden.

De safaritenten zijn vanaf heden te boeken voor een verblijf vanaf 1 juli 2022 op Recreatiepark ‘t Gelloo. Aankomende zomer zijn de glamping accommodaties te vinden op een ruim veld op het vakantiepark, met in het midden een speelveld. Door de diverse indoor- en outdoor faciliteiten is dit vakantiepark van TopParken populair onder families met kinderen. ‘De verhuur van safaritenten past perfect binnen het verhuuraanbod op Recreatiepark ‘t Gelloo’, aldus Chadli Hachani, marketing en formule manager bij TopParken. Hij vervolgt; ‘Om onze doelgroep op het vakantiepark nog beter te bedienen, introduceren we dan ook met trots deze volledig ingerichte safaritenten’. 

Om aan te blijven sluiten op de wensen en behoeften van de huidige recreatiemarkt, wordt er binnen TopParken continu gekeken naar het uitbreiden en doorontwikkelen van de vakantieparken en het verhuuraanbod. De safaritenten worden verhuurd in het voorjaar, de zomer en het najaar. Op Recreatiepark ‘t Gelloo worden naast safaritenten ook vakantiewoningen en kampeerplaatsen verhuurd. 

Bron en meer informatie: www.topparken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *