Tijdelijk unieke overnachtingsplekken in Drenthe met OerBNB

Vanaf 6 maart is het mogelijk om op de meest bijzondere plekken in Drenthe te overnachten. Drenthe verloot via het online platform Oerbnb.nl een week lang arrangementen met overnachtingen op locaties waar normaal gesproken niemand mag slapen.

Drents Museum

Zo overnachten de winnaars in het Drents Museum, een openluchttheater of middenin het bos en dineren ze naast het grootste hunebed van Nederland. Oerbnb laat zien wat de ‘Oerprovincie’ van Nederland allemaal te bieden heeft. Naast de eenmalig te winnen arrangementen op Oerbnb.nl biedt Drenthe het hele jaar door opvallende locaties om te overnachten, zoals een boomhut met touwbrug of een jacuzzi op het balkon, retro kampeerbusjes uit de jaren ’60 of ’70 of een plaggenhut. 

Oerprovincie van Nederland

Drenthe is de Oerprovincie van Nederland. Het gevoel van oorsprong is terug te vinden in de rijke historie, verhalen en natuur van de provincie – zoals de eeuwenoude hunebedden en de ongerepte natuurgebieden. “We merken dat steeds meer mensen op zoek zijn naar dit oergevoel, mensen willen het ervaren en voelen. Dat kan bij uitstek in Drenthe: met je blote voeten in de aarde, sterrenkijken vanaf het donkerste plekje van Nederland of koken met de ingrediënten die je ’s middags zelf hebt geplukt”, aldus Astrid Crum, directeur Marketing Drenthe. 

Meer informatie: www.oerbnb.nl

de campagne wordt verzorgd door Marketing Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *