Strandhuisjes worden steeds groter en luxer bij Landal

Landal Beach Resort Ooghduyne introduceert dit voorjaar 25 strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. De woningen -de grootste strandhuisjes in Nederland-  worden in april gebouwd aan de voet van de duinen. Vanaf vandaag zijn de strandhuisjes te boeken op www.landal.nl.

Met de populariteit van de strandhuisjes zit het wel goed. De ochtend voor het persbericht meldde commercieel directeur Bas Hoogland al via  Twitter: “In heel Nederland geen strandhuisje meer te boeken. Wees er echt snel bij. In vakantieperioden alleen week verhuur! Echt unieke belevenis!”

Natuurlijk luxe
Omdat de strandhuisjes in een natuurgebied staan, is er gekozen voor gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. Door de grote ramen hebben gasten ook binnen een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden.

All weather faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en  buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie. Kortom, er zijn er veel mogelijkheden voor elke weersituatie.

Meer informatie: www.landal.nl/strandhuisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *