Strandhuisjes Landal zeer succesvol

De 25 strandhuisjes die vorig jaar bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee zijn geplaatst waren een dusdanig groot succes, dat besloten is er dit jaar 20 extra huisjes bij te plaatsen. De strandwoningen zijn de grootste in Nederland, liggen aan de voet van de duinen en vormen daar een echte eye-catcher. In de winterperiode worden ze opgeslagen, maar van 30 maart tot 22 oktober a.s. zijn de strandhuisjes weer geopend voor gasten.

De reacties van gasten zijn unaniem positief en velen geven aan dat het weidse uitzicht, de zonsondergang, in slaap vallen bij het geruis van de golven hen aanspreken.
“We zijn eigenlijk niet verrast door het grote succes van dit type woningen. Dit jaar komen er 45 en juli is al bijna volgeboekt,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Gasten vinden het een geweldige beleving, zien zeehonden voorbij komen en waarderen de strandhuisjes met maar liefst een 9,7 op Zoover.”

De strandhuisjes zijn vanaf 30 maart a.s. weer te huur staan in een natuurgebied en hebben daarom gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, slaapkamer, entresol, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden. Gasten hoeven niet met hun bagage over het strand te slepen: die wordt per jeep naar de woningen gebracht.

All weather faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne, met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en  buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie.

Bron: Landal Greenparks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *