Roompot start vakantie-spaarsysteem bij ruim 1000 webshops

Ruim duizend Nederlandse webshops hebben zich al aangesloten bij het platform Vakantiespaarshop.nl. Klanten van de aangesloten webwinkels krijgen via dit platform een deel van het aankoopbedrag terug wat gebruikt kan worden voor het boeken van een vakantie. Consumenten die online veel shoppen, kunnen zo in een jaar tijd een gratis vakantie bij elkaar winkelen.

roompot vakantiesparen

Vakantiesparen
Consumenten melden zich gratis aan bij Vakantiespaarshop.nl. Nadat ze zijn ingelogd, klikken ze door naar de aangesloten webwinkel waar ze een aankoop willen doen. Hier volgt de consument dezelfde vertrouwde aankoopprocedure als normaal. Bij elke aankoop verwerkt de aangesloten webwinkel een percentage van de totale aankoopprijs tot een kortingsbedrag. Dat bedrag wordt automatisch in het persoonlijke Vakantiespaarshop-account bijgeschreven. Een gespaard tegoed van €25 kan al verzilverd worden voor een vakantiecheque die gebruikt kan worden voor het boeken van een vakantie bij Roompot Vakanties, bij een Roompot park of één van de aangesloten partnerparken.

Samenwerken
Nederlanders omarmen deze vorm van sparen vanwege het spaargemak en de hoge rendementen, vooral als het om duurdere producten gaat. Zo ontvangen consumenten 6% van het aankoopbedrag terug op hun account bij het aanschaffen van schoenen bij Zalando. Andere aangesloten webwinkels bij Vakantiespaarshop zijn onder andere ICI PARIS XL, Dixons, Bart Smit, C&A, thuisbezorgd.nl, DE en MissEtam. Vakantiespaarshop.nl is een initiatief van Roompot Vakanties in samenwerking met SeeMeOnline.nl

Meer informatie: www.vakantiespaarshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *