Roompot neemt Resort Arcen over

Vanaf deze week is het aanbod van Roompot Vakanties uitgebreid met Resort Arcen, een vakantiepark dat al 20 jaar bestaat en erg populair is onder consumenten. Het park ligt in het Noord-Limburgse dorp Arcen aan de Maas. Door tal van faciliteiten en een diversiteit aan accommodatietypes is het park interessant voor de belangrijkste doelgroepen van Roompot: gezinnen met kinderen, vriendengroepen en senioren.

logo-roompot-vakantiesResort Arcen is ontstaan in 1994 en in de afgelopen jaren door uitbreiding en innovaties uitgegroeid tot een toonaangevend vakantiepark. Ook de komende jaren staan in het teken van vernieuwingen en restyling. “Het park evolueert naar een moderne en luxe vakantiebestemming”, aldus Laura Ligthart, directeur sales van Roompot Vakanties. “Daarnaar is in de markt duidelijk behoefte.” Het aanbod loopt van sfeervolle chalets aan het water tot moderne wellnessvilla’s met zwembad.

Het park biedt verder tal van faciliteiten zoals een overdekt zwembad, animatieprogramma, indoor-speeltuin en diverse horecagelegenheden. “Wij zijn trots dit park aan ons aanbod te kunnen toevoegen”, aldus Ligthart.“ We versterken hiermee onze positie in Noord-Limburg en profiteren van de goede naam die Resort Arcen al bij de consument had.”

Meer informatie: Resort Arcen op Roompot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *