Publicatie: het grote Fietsvakantieboek

Op zaterdag 11 februari wordt, tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI, de eerste editie van het grote Fietsvakantieboek uitgereikt. Fietsvakanties zijn in Nederland bijzonder populair, en ook ondernemers kunnen met dit boek inspelen op de specifieke wensen van de fietsende vakantieganger.

Fietsreis
Zowel de beginnende als de ervaren vakantiefietser vindt een schat aan informatie in de 304 pagina’s tellende fietsreisbijbel, waarvan elke bladzijde specifiek is ontworpen voor deze uitgave. Alle uitrusting die je nodig hebt tijdens een fietsreis, passeert de revue. Van remsystemen tot gps en van gereedschap tot kooktips. Verder is er onder meer aandacht voor het plannen van routes, de fiets, fietstassen, overnachtingen, geld en documenten, gezondheid, alleen of samen fietsen, tegenslag onderweg en adviezen voor wie met de tweewieler op wereldreis wil gaan.

Materiaalkeuze op basis van ervaring
Elke tip in Het GROTE Fietsvakantieboek is gebaseerd op jarenlange ervaring met fietsreizen en productkennis. Auteur Eric Schuijt heeft ruim 200.000 kilometer gefietst door meer dan 80 landen en is eigenaar van De Vakantiefietser in Amsterdam, een winkel die gespecialiseerd is in reisfietsen en uitrusting voor fietsvakanties. Janne Keurlings raakte na een fietsvakantie geïnspireerd door deze manier van reizen en studeerde op dit onderwerp af aan de Kunstacademie.

Samen hebben Eric en Janne ruim anderhalf jaar aan het boek gewerkt. Het idee om een klein boekje te maken en dat Het GROTE Fietsboek te noemen, groeide gaandeweg uit tot een echte dikke uitgave. Wie dit unieke en creatief vormgegeven boek heeft uitgelezen, hoeft voor een geslaagde fietsvakantie nog maar één ding te doen: fietsen!

Meer informatie: www.grotefietsvakantieboek.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *