Project kleinschalig bungalowpark in Hoeven van start

Op de second Home Beurs die van 3-5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden, is gestart met de verkoop van het project BrabantsHoeven aan de Haspelstraat in Hoeven. 14 kavels voor de bouw van een recreatiewoning.

De kopers hebben de mogelijkheid hun eigen recreatiewoning te ontwerpen en te bouwen of gebruik te maken van een ‘basisontwerp’. Het basisontwerp bestaat uit een 6-persoons Hoevenaar en een 8-persoons Bovendonk.

Indien de koper kiest om zelf een woning te (laten) bouwen kan het hele ontwerp- en bouwproces worden verzorgd door O2 Planrealisatie. De koper heeft dan de mogelijkheid om aan tafel te gaan met de projectarchitect MdL Architecten of met een eigen architect in zee te gaan. De bouw kan worden uitgevoerd door Bouwbedrijf de Delta. Het door welstand goedgekeurde beeldkwaliteitsplan is de leidraad voor de ontwerpen van de woningen en de buitenruimte.

De woningen krijgen individuele nutsaansluitingen en dragen samen zorg voor het onderhoud van de openbare ruimte. In tegenstelling tot bij veel recreatiewoningen hoeft er geen parkbijdrage betaald te worden. De koopsom van het type Hoevenaar, een 6-persoons woning, begint op € 134.500,- excl. BTW VON. De prijs voor een vrije kavel start vanaf € 42.500,- excl. BTW VON. De kavels hebben een grootte van 350 tot 575 m2

De toekomstige eigenaren kunnen de woning verhuren of volledig voor eigen gebruik aan schaffen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

VOF BrabantsHoeven
Voor de realisatie van het project heeft O2 Planontwikkeling een VOF opgericht met Aannemersbedrijf Lindeloof uit Hellevoetsluis en Bouwbedrijf de Delta uit Middelburg. Samen gaan zij het project realiseren. De partijen zijn onbekenden van elkaar. De 3 partijen kennen elkaar uit het project Zuytland Buiten in Zuidland. Een recreatieproject met 171 recreatiewoningen, waarvan nu de laatste fase in verkoop is gebracht.

“Samenwerking is ons devies”, vertelt Anjo Booda van O2 Planrealisatie, “We kennen elkaar, weten wat we aan elkaar hebben, respecteren elkaar en hebben dezelfde visie op samenwerking. Een logische stap om ook in het project BrabantsHoeven te gaan samenwerken.” Aannemersbedrijf Lindeloof, geen onbekende in het gebied, is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken. Bouwbedrijf de Delta zal de bouw van de woningen verzorgen. De verkoop is in handen van VOF BrabantsHoeven en wordt begeleidt door O2 Planrealisatie.

Meer informatie: http://www.brabantshoeven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *