Particuliere vakantiehuizen nu ook in winkels D-reizen

Terwijl steeds meer reisbureaus kiezen voor uitbreiding van hun internetactiviteiten, volgt Micazu.nl, boekingsportal op internet voor particuliere vakantiehuizen, de omgekeerde weg. Zij heeft eind december een vakantiegids uitgebracht, waarmee het vakantieaanbod nu ook een ‘offline’ plek krijgt in de 185 Vakantiewinkels van D-reizen.

Bekijk de online versie van de gids

Naast online nu ook offline
Micazu.nl is een snelgroeiend initiatief, dat in 2011 de Thuiswinkel Award won voor beste kleine webwinkel in de categorie ‘Reizen en vrije tijd’. Inmiddels worden via de website meer dan 4.000 vakantiehuizen van uitsluitend Nederlandse eigenaren te huur aangeboden. Jens van den Broek, Algemeen Manager Micazu.nl, weet de kansen van internetmarketing goed te benutten, maar ziet dat ook offline verkoop belangrijk blijft: ‘Wij kiezen bewust voor een samenwerking met de D-reizen Vakantiewinkels omdat er nog steeds veel mensen zijn die het advies van een reisadviseur op prijs stellen. D-reizen heeft met 185 winkels een uitstekende landelijke dekking. Juist door zowel on- als offline ons product te verkopen, worden wij als Micazu.nl nog zichtbaarder en hebben wij er een nieuw verkoopkanaal bij. Particuliere aanbieders hebben zelf niet de mogelijkheid om met hun vakantiewoning in een reisbureau onder de aandacht te komen. Door het aanbod van Micazu.nl ook bij D-reizen in de winkels te presenteren is dat voor particulieren nu wél mogelijk.” Speciaal voor de consument heeft Micazu.nl een papieren vakantiegids gemaakt, met daarin een selectie van 600 particuliere vakantiehuizen. De gids is te verkrijgen bij alle 185 D-reizen Vakantiewinkels en te downloaden op Micazu.nl

Over Micazu.nl en D-Reizen
Op Micazu.nl worden meer dan 4.000, vaak unieke particuliere vakantiehuizen van Nederlanders in meer dan 50 landen aangeboden. Door de uitbreiding van de samenwerking met D-reizen onderscheidt Micazu.nl zich met dit nieuwe verkoopkanaal van internetpartijen die alle klantcontacten alleen maar via een website kunnen afhandelen. Steven van Nieuwenhuijzen, Algemeen Directeur D-reizen is positief over de nieuwe ontwikkeling: ‘Via onze site konden onze klanten de vakantiewoningen van Micazu.nl al langer boeken. Door de vakantiewoningen ook in onze winkels een prominente plaats te geven, breiden wij ons assortiment verder uit. Daarnaast sluit dit product perfect aan op ons andere aanbod vakantiewoningen, dat wij vanaf januari 2012 gaan lanceren. Voor een passend advies over vakantiewoningen kan de consument dus nu ook terecht bij één van onze 1000 reisadviseurs. Hiermee geven wij aan onze visie ‘Bricks and Clicks’ -namelijk het aanbieden van producten via zowel stenen winkels als via internet- letterlijk gehoor en inhoud’.

Meer informative is ook te vinden op www.micazu.nl en www.dreizen.nl

2 reacties

  1. D reizen verhuurt ook vakantiehuizen op micazu .com onder het mom van 2 miljoen bezoekers, echter wanneer uw uw vakantiehuis plaats op de website van d reizen onder MICAZU.Nl zullen de resulaten niet tegenvalen, maar kunt u stellen dat het hoge tarief welke deze website durft te verlangen, een vernietiging van uw geld is.
    D reizen promoot uw vakantiehuis met miljoenen bezoekers, echter is totaal onvindbaar op het gebied van vakantiehuizen.
    Totale oplichting met een exhorbitant tarief, verhuur nooit via Micazu.nl

    tarief over 250 euro met 1 of 2 bezoekers per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *