Ook onder de nieuwe eigenaar gaat de expansie van Roompot door

Roompot kondigde vandaag de samenwerking aan met het Groningse park Pagedal om tegemoet de komen aan de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties. In 2021 worden er nog 6 nieuwe parken aan het assortiment toegevoegd.

Zie ook: Investeringsmaatschappij KKR neemt Roompot over (18 juni 2020)

Het Pagedal werd in 1994 geopend en is sinds 2004 in handen van stichting PCC. (bron: wikipedia) Park Pagedal ligt op de groene grens van Groningen en Drenthe. Dit is het derde park voor Roompot in Groningen. Bij Pagedal is men erg blij met de samenwerking; “We hebben deze samenwerking in korte tijd met Roompot kunnen opzetten. Hun digitale slagkracht en aantrekkingskracht voor heel wat gasten vormt een perfecte combinatie met de talloze mogelijkheden die we gasten op het park kunnen aanbieden en hen zo een mooie vakantie kunnen beloven.”

Het vakantiepark telt 186 vakantiewoningen, – appartementen en een camping, en biedt hiermee een zee aan ruimte voor zo’n 900 vakantiegangers, die hun vakantie vanaf nu op de website van Roompot kunnen boeken. 

Ook een adventurepark

Pagedal is veel meer dan een traditioneel vakantiepark in de mooie groene natuur. Het biedt aan alle leeftijden een mooi pakket aan activiteiten aan op het circa 20 ha. grote park. 

Tot de centrale voorzieningen behoren o.a. de zwemvijver en het strand en het recent vernieuwde binnenzwembad met opblaasbaar klimparcours. dat voor uren plezier garant staat. Ook kanovaren op het recreatiemeer varen of vissen aan de prachtige vijver net naast het park, behoren tot de mogelijkheden.

Maar wat gezinnen echt zal verrassen op Pagedal is vooral het Adventurepark, waar men de hele dag activiteiten organiseert, zoals “crazy karten”, kampvuuravonden en lasergame bij schemering. Buiten de georganiseerde activiteiten om kunnen de parkgasten het adventurepark ook op eigen houtje verkennen en er een fantastische tijd beleven, door over de survivalbaan te rennen, een eigen hut in het bos te bouwen of gewoon op de schommel te slingeren. 

Ook minstens 6 parken nieuw in het Roompot aanbod in 2021

De voorbije jaren tilde Roompot zijn bestaande parken naar een hoger niveau en investeerde het fors in de uitbreiding van zijn aanbod. De trend om dichterbij met vakantie te gaan was de voorbije jaren al erg duidelijk en werd door de reisbeperkingen door het coronavirus versterkt. Roompot is hierdoor in volle expansiemodus. Naast de onmiddellijke introductie van park Pagedal in zijn aanbod, verwelkomt Roompot binnen enkele maanden minstens 6 nieuwe parken in zijn aanbod.

Zo stappen 3 vakantieparken van Landal richting Roompot over: de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland, Duinresort Dunimar en de 90 strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp. Verder is men volop bezig met de (voorbereiding van de) bouw van  het nieuwe VeerseKreek aan het Veerse Meer, een nieuw ecologisch park aan het Markermeer in Wijdenes en een nieuw park in het Noord-Brabantse Someren, die allemaal in 2021 hun eerste Roompot gasten zullen ontvangen.

Bron en meer informatie: www.roompot.nl / www.pagedal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *