Ook Kijkduin krijgt strandhuisjes

Met ingang van 1 april 2016 worden op het strand van Kijkduin 20 luxe accommodaties aangeboden. Daarmee spelen de ondernemers in op een succesformule die al op meerdere plekken aan het Nederlandse strand is gerealiseerd. De huisjes worden beheerd vanuit strandpaviljoen Suiderstrand, waar de bewoners ook terecht kunnen voor hun catering en activiteiten.

Beachhouse1Ontwerp
Uniek aan deze mini-villa’s is niet alleen het ontwerp en de ligging, maar ook de 12 meter afstand tussen de huisjes, waardoor het privacy-gevoel optimaal is. Daarbij waaieren de schuttingen van de huisjes open waardoor het gevoel ontstaat het strand helemaal voor jezelf te hebben. Vooral het in het oog springende en duurzame ontwerp van de strandhuisjes verrast. Mooie houten panelen, een hellend dak, grote schuifpuien, een ruime veranda, een lichte en stijlvolle inrichting en twee slaapkamers. De huisjes hebben alles wat je van een vakantiehuis verwacht. Een woonkamer met grote tafel en zithoek, een open keuken met alle benodigdheden, waaronder een espressomachine, een badkamer en een veranda met een panoramisch uitzicht op de Noordzee. Daarbij heeft elk strandhuis een flatscreen tv, verwarming, een picknicktafel op het strand, strandbedden, gratis Wi-Fi en zonnepanelen voor de stroomvoorziening.

Activiteiten
Rondom de strandhuisjes zijn talloze activiteiten mogelijk. Op een paar minuten loopafstand is het strandpaviljoen Suiderstrand te vinden: Daar is altijd een beheerder aanwezig die toezicht houdt op de strandhuizen. Vanuit het paviljoen wordt al naar gelang de wensen ontbijt, lunch verzorgt of diner verzorgd. Ook zijn er in Suiderstrand dagelijks allerlei sportactiviteiten te boeken, zoals surf- en kitelessen of zeilen met een catamaran. Er zijn talloze wandelroutes door het duingebied, een golfbaan en een zwembad te vinden. En mocht het weer even iets minder zijn, dan zit je in een paar minuten zo in de Haagse binnenstad. Parkeren is gratis in Kijkduin en kan op de openbare parkeerplaats, op 5 minuten lopen van de strandhuisjes. Daar staat voor de tijdelijke strandbewoners van de mini-villa’s een bolderkar te wachten waarmee alle bagage makkelijk naar het strandadres kan worden vervoerd.

Meer informatie: www.kijkduinstrandhuisjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *