Nieuwe financieel directeur Landal GreenParks

Elke Snijder (39) is benoemd tot CFO/financieel Directeur van Landal GreenParks. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de (financiële) organisatie. Daarnaast zal Elke ook een belangrijke rol spelen bij de strategische groei die de onderneming doormaakt.

ElkeSnijderIn de afgelopen 15 jaar werkte Elke bij ING in diverse functies in finance, marketing en strategie. Het meest recent was zij werkzaam als Managing Director Financial Accounting van ING Nederland. Daar was zij met een team van circa 90 professionals verantwoordelijk voor de ‘financial reporting’ en heeft zij leidinggegeven aan een grote verandering. Voor die tijd heeft zij onder meer in management accounting, marketing, strategie en sales gewerkt.

“Met haar achtergrond brengt Elke veel kennis en ervaring mee voor onze onderneming. Haar enthousiasme en energie passen uitstekend in onze organisatie. Wij zijn dan ook blij dat Elke het directieteam en financiële team komt versterken,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Naast haar functie bij Landal is Elke als parttime docent verbonden aan Business Universiteit Nyenrode en is zij bestuurslid van de Nederlandse Basketbalbond.

Bron: persbericht Landal GreenParks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *