Nieuwe accommodaties op Camping Geversduin

Vanaf 2020 staan er nieuwe accommodaties op Camping Geversduin: de Duin Kebbin. Dankzij het fraaie design en het gebruik van natuurlijk hout gaat de Duin Kebbin helemaal op in de omliggende natuur.

Bij binnenkomst in de Duin Kebbin valt direct de open woonkeuken op, hierdoor is koken op vakantie zelfs een feestje. Tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd verzamelt het gezelschap zich gezellig rondom het kookeiland om alvast voor te proeven. De compleet ingerichte keuken is voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser en Nepresso koffiemachine.

De inrichting van de Duin Kebbin is zeer sfeervol en comfortabel met onder andere een knusse zithoek. Dankzij de volledig glazen pui versmelten binnen en buiten met elkaar en zorgt het bovendien voor veel natuurlijk lichtinval. Via de openslaande deuren is de overdekte houten veranda te bereiken. Dit is de plek om extra lang te genieten van de rust die de avond met zich meebrengt. Met uitzicht op de speeltuin waar de kinderen zich nog uren vermaken met vriendjes en vriendinnetjes, genieten de volwassenen met een lekker hapje en drankje onder de veranda.

Het hoge plafond in de ouderslaapkamer en de uitstekende erker met uitzicht op het groen, maken deze ruimte zeer aangenaam om de nacht door te brengen. Middenin de Duin Kebbin staat de slaaptoren die ruimte biedt aan 2 personen. Vanuit bed is de kans groot om een rondhuppelend konijn of een klauterend eekhoorntje te spotten. Verrassend is de verstopte slaapplek beneden voor een 5de persoon. 

Meer informatie: Duin Kebbin op www.campinggeversduin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *