Nieuw vakantiepark Landal Volendam opent op 17 juli

Landal GreenParks krijgt er opnieuw een park bij op een toeristisch aantrekkelijke locatie in Nederland: Landal Volendam. Het kleinschalige park bestaat uit luxe recreatiewoningen in typisch Volendamse bouwstijl, direct gelegen aan de oever van het Markermeer. Reserveringen zijn mogelijk voor aankomsten vanaf 17 juli 2020.

Landal Volendam bestaat uit 42 luxe vakantiewoningen in 4- en 6-persoons typen en in comfort en luxe uitvoeringen. Ook is er een 6-persoons type met extra toegankelijkheidsmogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Het park ligt direct aan het Markermeer, vlakbij het buitenzwembad voor dagrecreatie. Het kleinschalige park is gericht op watersporters en natuurliefhebbers. Gasten kunnen voor verdere voorzieningen terecht in het nabijgelegen centrum van Volendam. De toeristische bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het park.

“We zijn verheugd onze gasten deze zomer een prachtig nieuw park in een fraai stukje Nederland te kunnen aanbieden. Ligging en uitstraling passen perfect bij de expansieambities van Landal, die zijn gericht op uitbreiding van ons aanbod met kwalitatief hoogwaardige parken op mooie locaties,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Het park krijgt al direct bij oplevering het Green Key-certificaat, hét keurmerk voor duurzaamheid in de gastvrijheidsindustrie. De duurzaam gebouwde en toekomstbestendige recreatiewoningen zijn gasloos gebouwd.

Meer informatie is te vinden op: www.landal.nl/parken/volendam
Landal Volendam op Parkvakanties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *