Nieuw park Landal GreenParks: Amerongse Berg

Landal GreenParks breidt uit met een park aan de Utrechtse Heuvelrug. Landal Amerongse Berg is een gloednieuw vakantiepark op een prachtige in het dorpje Overberg, gelegen tussen winkelstad Veenendaal en het pittoreske Amerongen. Op 12 juli a.s. worden de eerste gasten ontvangen; reserveren voor het nieuwe park kan vanaf vandaag.

Landal Amerongse BergLandal Amerongse Berg, direct gelegen aan het uitgestrekte bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, bestaat uit 87 luxe woningen, variërend van 4-persoons tot 12-persoons bungalows. Het centrumgebouw is geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, en biedt naast een overdekt zwembad met apart kinderbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een ParkShop. Midden op het park is een prachtige waterpartij aangelegd.

“Landal Amerongse Berg is een mooie aanvulling op het aanbod van Landal en voor de vele gasten een prachtige uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de mooie omgeving. De architectuur van de woningen is in harmonie met de bosrijke omgeving van het park. Bij de bouw van de woningen is voornamelijk van duurzame en onderhoudsarme materialen gebruik gemaakt, waarmee we het duurzame karakter van het park bevestigen,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Meer informatie: www.landal.nl/amerongseberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *