Nieuw indoor speelparadijs op Landal Esonstad geopend

Vrijdag 14 september is het compleet nieuwe indoor speelparadijs van Landal Esonstad feestelijk geopend. Het Friese vakantiepark aan het Lauwersmeer biedt kinderen vanaf nu 900 m2 speelplezier.

De feestelijke opening van het indoorspeelparadijs van Landal Esonstad

Het nieuwe speelparadijs werd geopend door Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel. Ze werd bijgestaan door kinderburgemeester Aukje Miedema en Landal kindervriend Bollo. Aukje gleed van de Super Slide glijbaan door het lint en opende op die manier het speelparadijs op passende wijze.

Spelen op zijn Fries bij Landal Esonstad

Het indoorspeelparadijs van Landal Esonstad is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het uiterlijk van het speelparadijs is geïnspireerd op de Friese omgeving. Niet verwonderlijk dus dat het water een grote rol speelt in de vormgeving. Er is een dijk aangelegd en er zijn volop nautische verwijzingen en speelattributen. Hoewel de hal best nog wat extra aankleding op de muren zou kunnen gebruiken, is het geheel toch erg geslaagd en de aanwezige kinderen genoten zichtbaar direct volop van de nieuwe speelvoorzieningen.

Erg fraai is dat er diverse zones zijn ingericht voor verschillende leeftijdsgroepen. Binnen ‘de dijk’ kunnen de allerkleinsten veilig spelen, klimmen en glijden. Voor de kleuters is een aparte ballenbak met diverse klimtoestellen. En voor de oudere kinderen biedt het speelparadijs een Jump Corner met trampolines, een steile dubbele Super Slide glijbaan en een Powertower om in te klauteren. Op de extra verdieping bevinden zich ook nog een footpool pannaveld, een ronde tafeltennistafel en een chillzone om te relaxen. Bij “De Werf” kunnen kinderen hun creativiteit kwijt door te knutselen, bouwen of sleutelen.

De ouders kunnen zich nestelen in de zithoek, in één van de loungebanken of aan de tafeltjes. Bij de bescheiden horecavoorziening kunnen warme en koude dranken, snoepgoed, snacks en ijsjes besteld worden.

Uniek bij Landal GreenParks

Niet alleen de aankleding, geïnspireerd op het Friese landschap, is uniek aan het indoor speelparadijs van Landal Esonstad. Het is ook niet eerder voorgekomen in de Landal GreenParks geschiedenis dat er na de ontwikkeling van het vakantiepark een indoor speeltuin is toegevoegd. Bij Landal Esonstad bleek hiervoor een duidelijke behoefte. Er bleken toch meer jonge gezinnen met kinderen op het vakantiepark te verblijven dan vooraf gedacht. Om deze doelgroep ook op dagen met minder weer een onvergetelijke vakantie te bieden is de indoor attractie toegevoegd. Uiteraard hoopt het vakantiepark met de uitbreiding ook meer bezoekers te trekken.

Meer informatie:
Landal Esonstad
www.eibe.nl


Met dank aan:
Laurens Taekema, oprichter van Parkvakanties. Parkvakanties is dé vakantiepark-specialist van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *