Nieuw duurzaam vakantiepark op Goeree Overflakkee gaat deze week open

Vanaf 2 augustus a.s. worden de eerste gasten van harte welkom geheten op het nieuwe Ridderstee Ouddorp Duin vakantiepark op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het park is gerealiseerd op de gronden van De Klepperstee en is inmiddels getransformeerd tot een nieuw duurzaam vakantiepark, gelegen in prachtige landschappelijke elementen van de omgeving.

In augustus worden de eerste 29 vrijstaande Ridderstee woningen in gebruik genomen. De woningen zijn inmiddels boekbaar en er is al veel belangstelling voor een verblijf in het nieuwe park aan de Noordzeekust. Het volledige Ridderstee park zal in 2020 compleet zijn met 104 vakantiewoningen.

Ridderstee Ouddorp Duin biedt een grote verscheidenheid aan woningtypen voor 6, 8 en 10 personen. De luxe woningen, die met duurzame materialen zijn gerealiseerd, liggen in een prachtig duinlandschap en passen qua architectuur uitstekend in de omgeving. Met oog op de toekomst is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo hebben de Ridderstee vakantiewoningen geen gasaansluiting en wordt er gebruik gemaakt van groene stroom door de aanwezigheid van een veld zonnepanelen dat gelegen is pal achter het park.

‘Het Ridderstee vakantiepark heeft de eerste fase woningen afgelopen zomermaanden voltooid. Het is hartstikke leuk de eigenaren en eerste gasten te zien verblijven op het park! De behoefte voor de aankoop van een tweede woning aan zee is groot! Er zijn nog woningen in alle typen beschikbaar. Na de zomer zijn we voornemend te starten met de bouw van de tweede fase woningen, die inmiddels  voor meer dan 70% verkocht is. Maar voor we starten met bouwen gaan we eerst zelf vakantie vieren!’ aldus Klaas Bruins Slot, ‘want bouwen in een recreatiegebied doe je niet in het zomerseizoen’.

Gasten van Ridderstee Ouddorp Duin maken gebruik van moderne centrumfaciliteiten. Het ‘Ouddorp Duin’ centrumgebouw is op loopafstand te bereiken en beschikt onder andere over een receptie, een restaurant, een supermarkt, een surfschool en een strandtheater.

Ook alle voorzieningen op Vakantiepark De Klepperstee, zoals de unieke natuurzwemvijver en een uitgebreid recreatieprogramma, staan ter beschikking aan gasten van het Ridderstee park!

Vanuit Ridderstee Ouddorp Duin zijn er vele (water)sport-, fiets- en wandelmogelijkheden in de omliggende natuurgebieden.

De realisatie van het project Ridderstee is vastgelegd in een serie filmpjes. Hier onder het laatste filmpje; de afbouw.

Zie ook: nieuw vakantiepark in Ouddopse duinen (2014)

Meer informatie: www.ridderstee.com

4 reacties

  1. Het is niet verbazingwekkend dat er vraag is naar recreatiewoningen nabij strand en zee en ook niet dat die woningen dienen te voldoen aan de laatste bouw- en duurzaamheidseisen.
    Wat mij wel verbaasd is dat de huizen en het landschap er omheen zich weinig lijken te onderscheiden van al die andere honderden projecten uit het laatste decennium.
    Waar zijn de vakantiewoningen die vanuit beleving en maximale verhuurbaarheid worden ontwikkeld, die als sterk concept verbazen en verwonderen en zorgen dat gasten nieuwsgierig en enthousiast worden? Of zijn ontwikkelaars meestal geen verhuurders/exploitanten..?

    1. Hartelijk dank, voor uw interesse in Ridderstee Ouddorp Duin! Bekijk gerust onze website voor meer info. En via onderstaande link kunt u een digitale brochure met parkplattegrond en algemene prijslijst aanvragen. Wij ontvangen u graag eens in het Ouddorp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *