Modellenwedstrijd voor mascottes op de vakantiebeurs

Kids Vakantiegids heeft in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing gelanceerd: een competitie om te achterhalen welke mascotte volgens kinderen de ‘coolste, gaafste en gezelligste’ van Nederland is. Op woensdag 15 januari verzamelen alle deelnemende mascottes zich op de Vakantiebeurs voor de uitreiking van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 door Telekids-presentatrice en kinderidool Keet!.

Vleghel de Egel
Vleghel de Egel

Vakantieherinneringen
Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte tovert iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 worden de mascottes in de schijnwerpers geplaatst als dank voor de grote bijdrage aan onvergetelijke vakantieherinneringen.

Genomineerden
Reisorganisaties waarbij kindvriendelijkheid hoog in het vaandel staat hebben hun mascotte(s) zelf opgegeven voor deelname aan de verkiezing. Vanaf vandaag kan het grote publiek op zijn favoriet stemmen door het invullen van het stemformulier. Genomineerd voor de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 zijn:

  • Aartje Twinkel & Diederik Das (KinderKampeerWereld)
  • Bollo (Landal GreenParks)
  • Bultje het Konijn (Beerze Bulten)
  • Clown Happy (Familotel)
  • Cobus (Kampeerdorp de Zandstuve)
  • Djambo (Beekse Bergen)
  • Gympie (KNGU Zomerkampen)
  • Lukkie de Leeuw (Vakantiepark en Speelstad Oranje)
  • Molly & Caatje (Molecaten)
  • Preston & Alice (Preston Palace)
  • Randy & Rosie (Attractie- & Vakantiepark Slagharen)
  • SpongeBob (Movie Park Germany)
  • Tendy (Camping Internacional de Calonge)
  • Teun & Pleun (Marveld Recreatie)
  • Tijger & Loeloe (Corendon Vliegvakanties)
  • Vleghel de Egel (Campingpark de Bongerd)

Uitreiking op Vakantiebeurs
Op woensdag 15 januari trekken de mascottes in een vrolijke parade op de Vakantiebeurs over het plein ‘SAMEN’, een totaalpresentatie van vakanties voor Familie & Kinderen in hal 11. Daar opent zangeres en Telekids-gezicht Keet! om 16.00 uur het feestelijke event met een spetterend optreden. Aansluitend presenteert Keet! de awarduitreiking, waarbij ze wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives. Tevens is er een uitgebreid fotomoment, zodat alle kids met hun favoriete vakantiemascotte op de foto kunnen.

Kids Vakantiegids
De uitreiking van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards tijdens de Vakantiebeurs 2014. Deze Awards zijn een initiatief van Kids Vakantiegids, het grootste familievakantieplatform in Nederland dat inspeelt op de groeiende behoefte van kids en hun ouders of verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot en met 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks 2,5 bezoekers telt, vindt de bezoeker uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende tips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2014
De Vakantiebeurs is in 2014 ingrijpend vernieuwd met voor bezoekers veel inspiratie, beleving en beursaanbiedingen. Gastland is Duitsland. De vakanties zijn overzichtelijk ingedeeld per land maar dit jaar ook op zes Pleinen met de meest populaire typen vakanties. Behalve voor SAMEN (Familie & Kinderen) is gekozen voor VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen), BUITEN (Kampeer & Camping) en ZIEN (Steden & Cultuur). Nog meer primeurs: Trein & Vakantie, met alle treinreizen in één Paviljoen, de ‘Camping by Night’, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’, waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven, het Zoom.nl fotografiepaviljoen, de Vakantiebeurs Fotowedstrijd en de Culinaire Route langs zes gevarieerde bestemmingen.

Meer informatie:
Het stemformulier op Kid Vakantiegids
www.vakantiebeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *