MarinaParken breidt verder uit en koopt derde vakantiepark

MarinaParken is eigenaar geworden van Familiecamping Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal (Noord-Holland). Deze camping zal worden ontwikkeld onder de naam MarinaPark Residentie Bloemendaal. Naast MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik (geopend in 2021), Residentie Nieuw Loosdrecht in Loosdrecht (geopend in 2023) is de uitbreiding naar een derde park een feit.

MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik, het eerste vakantie park van de keten

MarinaParken biedt vakantieparken aan op bijzonder gelegen locaties aan- of nabij water. Het nieuw aangekochte vakantiepark is gelegen op Landgoed Vogelenzang op korte afstand van de kust, in het dorp Vogelenzang, grenzend aan de Amsterdamse Waterleidingduinen; het grootste natuurgebied met het meest gevarieerde duinlandschap van het Nederlandse kustgebied.

Bekende (bad)plaatsen als Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Noordwijk en Katwijk bevinden zich in een straal van 15 kilometer van het park. Derhalve leent dit park zich uitermate voor een strandvakantie. Voor toeristen uit binnen- en buitenland is het vakantiepark zeer centraal gelegen. Verscholen in het groen, omringd door bos, weiden en midden in de schilderachtige Bollenstreek. Luchthaven Schiphol ligt op 15 minuten rijden en in 20 minuten bevindt men zich in Amsterdam.

Ontwikkeling van het park

De huidige camping zal grotendeels worden ontwikkeld. De verwachting is dat er ca. 350 vakantiewoningen gebouwd zullen worden. De eerste vakantiewoningen worden voor de zomer geplaatst en zijn reeds in de verkoop. Een deel van het park zal behouden blijven voor campinggasten. Het park beschikt over een sportveld, een 25 meter openlucht zwembad, een kinderzwembad, een speeltuin, een lobby, een Brasserie met terras en een parkwinkel.

Door de diversiteit die deze omgeving biedt en de centrale ligging is MarinaPark Residentie Bloemendaal bereikbaar voor gasten van over de hele wereld in alle leeftijdscategoriën. MarinaParken zal updates over de voortgang op haar social media kanalen (Facebook, Instagram en TikTok) en websites delen.

Meer informatie: Marinaparken.nl

Eén reactie

  1. Dat schitterende gebied gaat dus ook verloren.
    We hebben in NL al meer dan 4500 parken en campings. Is het dan nooit genoeg !?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *