Marina Eemhof; nieuwe accommodaties in topsegment

De reserveringen voor vakantiecomplex Marina-De Eemhof van Center Parcs zijn gestart. Dit mondaine havenstadje – geïnspireerd op Port Grimaud aan de Côte d’Azur – opent begin oktober de deuren. Marina-De Eemhof telt dan 100 luxueuze Marina Suites en Appartementen die van alle gemakken zijn voorzien.

De huisjes behoren tot het meest luxe segment van Center Parcs; de VIP cottages. Is dat wel een kansrijk segment, zeker gezien de moeilijke situatie waarin Hof van Saksen (onderdeel van Phanos) zich bevind?  Monique Dekking van Center Parcs ziet volop kansen in deze markt: “De situatie is absoluut niet te vergelijken met Hof van Saksen. Bij Center Parcs zijn de VIP cottages meestal als eerste volgeboekt. Wij bieden bij Center Parcs een breed pakket aan in verschillende kwaliteitssegmenten. Juist doordat wij in een keten opereren hebben we het makkelijker om ook dit luxe segment te bdienen.  De ligging, aan een jachthaven, is uniek. We verwachten hier ook veel boekingen van Duitse gasten.”

Gasten kunnen nu reserveringen maken voor aankomsten vanaf 1 oktober 2011.
Marina-De Eemhof – een prestigieus project met een geheel eigen uitstraling en allure – markeert een belangrijke mijlpaal in het 30-jarige bestaan van Center Parcs De Eemhof. Voor de realisatie van het luxueuze vakantiecomplex wordt dit park eenmalig uitgebreid met 100 ruime en uiterst comfortabele Marina Suites en Appartementen voor 4, 6, 8 en 12 personen.

Visualisatie van Marina De Eemhof

“Met Marina-De Eemhof brengen we Franse allure in de Flevopolder. Onze gasten beschikken straks over alle comfort en faciliteiten van het allerhoogste niveau. Zo wordt het ook mogelijk om de boot mee te nemen en een ligplaats te huren in de nabijgelegen jachthavens. Om de mondaine leefstijl van de Franse Rivièra zo goed mogelijk na te bootsen, is aan alle luxe
gedacht”, vertelt Robert Visser, directeur van Center Parcs. “Bovendien bevindt het nieuwe vakantiecomplex zich in De Eemhof: één van de bekendste vakantieparken van Nederland, dat onlangs een grootschalige vernieuwing heeft ondergaan.”

100 luxueuze Marina Suites en Appartementen met uitzicht op het Eemmeer
De 100 luxueuze en ruime suites en appartementen in Marina-De Eemhof worden voorzien van de modernste gemakken. Zo beschikt alle accommodatie na de opening over een sauna, een whirlpool, een rainshower, een flatscreen in de master bedroom en een uitgebreide luxe keuken. De 12-persoons appartementen hebben bovendien een sunshower: een douche waar gasten zich heerlijk zullen kunnen douchen en tegelijkertijd bruinen. Alle suites en appartementen krijgen een zeer ruim terras of balkon, liggen aan het water en bieden een prachtig uitzicht op het Eemmeer. De architectuur kenmerkt zich door een mix van mediterrane en Nederlandse stijlen.

Volop mogelijkheden voor ontspanning
Marina-De Eemhof gaat bestaan uit verschillende complexen. Naast de bestaande Jachthaven De Eemhof wordt een tweede havenkom aangelegd met aan twee zijden de nieuwe bebouwing van Marina-De Eemhof. De jachthaven wordt een uitvalsbasis voor ontspanning, watersportactiviteiten en zal talrijke horeca- en andere voorzieningen tellen. Zo komt er een eigentijdse brasserie met kooktheater, op dezelfde leest geschoeid als de welbekende brasserieën in Antwerpen, Brussel en Parijs. De combinatie van conferentieruimtes en feestzalen met watersportarrangementen maakt deze locatie enig in haar soort. Nieuw op Marina-De Eemhof is een dialysecentrum voor nierpatiënten. Vlakbij de jachthaven is het straks heerlijk toeven aan het strand waar zich een strandpaviljoen met watersportcenter bevindt.

Watersporten
Dit watersportcenter biedt vanaf oktober 2011 alle watersporten aan (uitgezonderd jeugdzeilen en catamaranzeilen) en heeft vanaf voorjaar 2012 het hele jaar door een compleet watersportprogramma. Het is mogelijk om cursussen te volgen in zeilen, jeugdzeilen, catamaranzeilen, wakeboarden, waterskiën en windsurfen. Daarnaast kunnen materialen voor windsurfen, kielboten, kano’s en motorsloepen worden gehuurd. Ook kunnen badgasten straks volop flaneren op de brede boulevard die naar het strand loopt.
Gasten hebben toegang tot alle faciliteiten van Center Parcs De Eemhof, dat momenteel een grootschalige vernieuwing ondergaat. Bovendien is de Aqua Mundo vanaf 1 juli een spectaculaire innovatie rijker: een duizelingwekkende glijbaan met allerlei bijzondere effecten en technologische snufjes.

Meer informatie
Gasten kunnen vanaf nu accommodatie boeken in Marina-De Eemhof. Voor meer informatie:

Park Eemhof LAST MINUTES!
of 0900-0804 (20 cpm).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *