Luxe strandappartementen voor Landal op Vlieland

Landal GreenParks breidt uit met 36 luxe strandappartementen op het autovrije Waddeneiland Vlieland. Het nieuwe Landal Vlieduyn ligt op een prachtige locatie in de duinen, op ca. 150 meter afstand van het Noordzeestrand. De eerste gasten worden 7 augustus verwacht; de officiële opening vindt plaats op 11 september.

Landal VlieduynLandal Vlieduyn wordt gebouwd op de locatie van het voormalige hotel de Bosrand in Oost-Vlieland en krijgt 36 luxe strandappartementen, verdeeld in 24 twee-persoons comfort- en 12 twee-persoons luxe typen met o.a. een privé sauna. Het rietgedekte gebouw is in harmonie met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap. Er zijn voornamelijk duurzame materialen gebruikt bij de bouw en bij in gebruik name worden de strandappartementen Green Key gecertificeerd. Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector. Bijzonder en leuk detail is de stranddouche die werkt op zonne-energie. Iedere gast krijgt een strand-ligbed of een twee-persoons strandkorf tijdens het verblijf.

Bijzondere beleving
“Met de uitbreiding van Landal Vlieduyn zijn we op alle Waddeneilanden vertegenwoordigd. De ligging en de kleinschalige opzet van deze strandappartementen voorzien van alle luxe, staan garant voor een bijzondere beleving. De natuur, de gemoedelijke sfeer en de ligging in de duinen vlakbij het strand, maken dit een unieke bestemming die helemaal past bij Landal,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. Landal Vlieduyn is de negende Landal bestemming op de Waddeneilanden.

Meer informatie: www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *