Landgoed Hizzard verkozen tot Camperlocatie van het jaar 2018

Camperaars kiezen Landgoed Hizzard in Friesland tot Camperlocatie van het jaar 2018. Dit is een prijs van de NKC, Europa’s grootste camperclub. De camperlocatie in Lollum scoort met een 9,9 het hoogst op Campercontact.com.

Op maandag 16 april verraste NKC de eigenaren van Landgoed Hizzard met het nieuws. De hoge waardering is niet alleen gebaseerd op de ligging van het landgoed, maar ook op de goede voorzieningen en de persoonlijke aandacht van Martha en Piet Kaastra. De locatie ligt midden in Friesland bij een verbouwde historische boerderij omgeven door vijvers, sier- en moestuinen.

Tweede en derde plaats
Op de tweede plaats eindigt Camperpark Skop’nboer Erve Benneker in Overijssel. Deze camperlocatie in Overdinkel scoort gemiddeld een 9,8. De derde plaats ligt net als de winnende locatie in Friesland: Camperpark Kuikhorne in Westereen. De gemiddelde score van deze camperlocatie is een 9,7.
De NKC reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1350 camperlocaties die camperaars kunnen vinden op Campercontact.com. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2017) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De hoogste beoordeling wint de prijs.

Over NKC en Campercontact
De NKC is Europa’s grootste camperclub en heeft bijna 50.000 leden. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse en Belgische camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto. Met het internationale platform Campercontact.com faciliteert de NKC ruim 300 duizend Europese camperaars in hun zoektocht naar de ideale overnachtingsplaats.

Meer informatie:
www.campercontact.com
www.nkc.nl
www.landgoedhizzard.nl
https://camperplaats-skopnboer.nl/
www.camperparkkuikhorne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *