Landal West-Terschelling feestelijk geopend

Commissaris van de Koningin de heer J.A. Jorritsma heeft vrijdag 15 maart jl. de officiële openingshandeling verricht van de gloednieuwe locatie Landal West-Terschelling. Dat gebeurde in aanwezigheid van ca. tweehonderd genodigden, waaronder ook vertegenwoordigers van de projectontwikkelaar, de architect, de aannemer en het bestuur en eigenaren van de appartementen. Zij kregen na afloop van de opening uitgebreid de gelegenheid om het nieuwe complex te bekijken.

Landal West-TerschellingLandal West-Terschelling is gebouwd op de plek van het voormalige Hotel Europa in het havenplaatsje West Terschelling. De nieuwe accommodaties vormen een waardevolle aanvulling op het aanbod van Landal op het eiland; Landal Schuttersbos en Landal Résidence Terschelling.

Landal West Terschelling is centraal gelegen, aan de rand van bos en duin en op korte afstand van de Waddenzee. Het vormt een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, fietstochten en wandelingen over het eiland. Het complex bestaat uit 79 appartementen, in 2-, 4-, 6- en 8-persoons uitvoeringen. In het complex is een kleinschalige horecavoorziening aanwezig voor ontbijt, lunch en een kleine maaltijd.

Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks: “Bezoekers ervaren het gevoel er helemaal uit te zijn als ze naar een Waddeneiland komen. Onze gasten komen eigenlijk vooral voor de prachtige natuur, de bevolking en de beleving. Ze komen graag en in grote getale. Vandaar dat we met een gerust hart de exploitatie van een derde locatie op Terschelling aandurven. Landal doet veel aan de promotie van Terschelling, in onze brochures, op internet en in onze andere marketingactiviteiten. De lokale economie profiteert daarvan en we zoeken juist die verbindingen met bevolking en ondernemers om onze gasten een zo plezierig mogelijk verblijf te bieden.”

De nieuwe appartementen zijn door ontwikkelaar NIPA in samenwerking met Atsma Architecten en Van Wijnen Bouw gerealiseerd. De Waddenlocatie blijkt zeer aantrekkelijk te zijn voor investeerders. De verkoop is voorspoedig verlopen, binnen enkele maanden was het merendeel van de appartementen verkocht.

Meer informatie: www.landal.nl/west-terschelling

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *