Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad open voor gasten

Het gloednieuwe bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is zaterdag 23 juni op feestelijke wijze geopend door waarnemend Burgemeester Jacques Suurmond. Onder toeziend oog van ontwikkelaar Ballast Nedam, verhuurder Landal GreenParks, eigenaren en genodigden sabreerde hij samen met een officier Sabreur van de Confrèrie du Sabre d’Or een champagnefles. De bungalows van het nieuwe park zijn gebouwd in de authentieke Zeeuwse stijl en liggen op loopafstand van de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen. Op 29 juni worden de eerste gasten verwelkomd.

Op het nieuwe vakantiepark in Nieuwvliet-Bad zijn 88 vakantiewoningen gebouwd, variërend van boomgaard-, boerderij-, kreek-, dijk- tot herenwoningen geschikt voor 4-, 6-, 8-, 10- of 12-personen. De woningen staan op royale kavels van gemiddeld zo’n 550 m2 en hebben een hoogwaardige afwerking, een luxe en compleet ingerichte keuken en ademen een warme, landelijke sfeer uit. Het park beschikt over een centrumgebouw, bestaande uit een receptie, horeca, overdekt zwembad en (indoor) speelvoorzieningen. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de tweede fase. Het park zal dan worden uitgebreid met ruim honderd nieuwe woningen.

Topbezetting
Jeroen Jongerius, Parkmanager van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad: “Met de zomervakantie voor de deur heeft het park gelijk een topbezetting met gasten uit Nederland, België en Duitsland die op dit nieuwe Landalpark willen verblijven. Zelfs de modelwoningen zijn door de grote belangstelling in de verhuur genomen.”

Bron: Landal Greenparks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *