Landal start tweede park in Terherne

Landal GreenParks heeft er weer een park bij in het hart van de Friese meren. Het recent met een Zoover Award bekroonde Landal Waterpark Terherne is prachtig gelegen en biedt een hoog serviceniveau. De 32 exclusieve watervilla’s (4- , 6- en 8-persoons) zijn luxe uitgerust. Een aantal villa’s is voorzien van een privésauna en zonnebank. De eigen aanlegsteiger biedt ruim plaats voor een zeilboot of sloep.

Landal Waterpark Terherne1De sfeervolle en rietgedekte villa’s zijn gebouwd op ruime kavels aan het water en de meeste zijn voorzien van een slaapkamer op de begane grond. Tevens hebben alle villa’s een eigen parkeerplaats en aanlegmogelijkheid aan de Terhernster Poelen. De watervilla’s zijn vanaf vandaag, 6 juni, boekbaar. De eerste Landal gasten worden 14 juni ontvangen.

Landal Waterpark Terherne ligt op loopafstand van het Friese dorp Terherne. Het ‘Kameleondorp’ is een toeristische attractie voor jong en oud, met uiteenlopende activiteiten en exposities. De omgeving is schitterend: uitkijken over uitgestrekt grasland met verspreid liggende boerderijen van groot tot klein, en vele uitstekend bewaard gebleven authentieke dorpjes.
Landal Waterpark Terherne vormt een ideale uitvalsbasis voor boottochtjes, fietstochten of een uitstapje naar authentieke Friese steden zoals Sneek, Stavoren, Workum met het Jopie Huisman Museum en Leeuwarden.

Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks: “Landal Waterpark Terherne is een park dat prima aansluit bij Landal. Na het succes van Landal Sneekermeer biedt Landal een tweede park aan in Terherne. Een recente hoge notering in de Zoover Awards – een derde plaats – is een bevestiging van de waardering van gasten. Een hoog serviceniveau en een goede locatie zijn een welkome uitbreiding voor ons aanbod in Friesland.“

Meer informatie:

Landal in Friesland en Groningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *