Landal De Reeuwijkse Plassen viert oplevering laatste woningen

Landal De Reeuwijkse Plassen viert de oplevering van 52 bijzondere waterwoningen, waaronder 10 extra luxe wellnesswoningen en 26 kindvriendelijke woningen op twee Kindereilanden.

De woningen vormen de laatste fase in de ontwikkeling van het park, dat hiermee bestaat uit in totaal 283 waterlodges, -woningen en -villa’s in een waterrijke omgeving. Met de openstelling van het Kindereiland verrichtte wethouder Kees Oskam van de gemeente Bodegraven Reeuwijk op zaterdag 14 december de officiële oplevering.

De officiële oplevering

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen, dat uniek is op het gebied van duurzaamheid, werd in december 2016 officieel geopend. Dankzij de voorspoedige verkoop van de eerste 145 waterwoningen en de grote belangstelling voor de verhuur, kwam al snel ‘groen licht’ voor de bouw van de eerste 86 woningen van fase 2. In de nu opgeleverde derde fase is het park nog eens uitgebreid met 52 woningen. In deze fase is thematisch aanbod toegevoegd aan het al zeer gedifferentieerde park met 2- tot 20-persoons woningen in diverse varianten en uitvoeringen.

Kinderwoningen

Zo zijn er twee kindereilanden met elk 13 kinderbungalows, waarvan 3 luxe kinderwoningen. Het gaat om geschakelde en vrijstaande 4-, 6- en 8-persoons waterwoningen. In het midden van de kindereilanden is een speeltuin en grasveld. De combinatie van het autovrije karakter van het park en een omheining rondom het kindereiland maakt dit een ideale plek voor kinderen.

Parkvakanties mocht als één van de eerste gasten een vernieuwde kinderwoning op Landal De Reeuwijkse Plassen testen. “De nieuwe kinderwoning is niet alleen bijzonder kindvriendelijk en smaakvol ingericht, hij is ook zeer comfortabel én bovendien erg duurzaam. Een absolute aanwinst voor dit schitterende waterrijke park.” aldus Christina Nijenhuis, mede-eigenaar van Parkvakanties.

“Dit vernieuwde aanbod zal beslist veel gasten aanspreken. De 10 extra luxe wellnesswoningen die we hebben toegevoegd beschikken onder meer over een Green Egg barbecue en de luxe kinderwoningen zijn naast de kindervoorzieningen nog voorzien van een sauna, waar papa en mama ’s avonds heerlijk kunnen relaxen,” aldus General Manager Arjan van Esveld van Landal De Reeuwijkse Plassen, die aangeeft dat de verhuur van de nieuwe woningen al voor de kerst start.

Duurzaam

Landal De Reeuwijkse Plassen is een gasloos park. Diverse maatregelen, zoals verwarming met warmtepompen, zonnepanelen, de toepassing van duurzaam en gerecycled hout en de aanleg van rietoevers maken Landal De Reeuwijkse Plassen tot een van de meest vooraanstaande duurzame recreatieparken van Nederland.

Meer informatie:
https://www.landal.nl/parken/de-reeuwijkse-plassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *