Landal bekroond met Nederlandse Vakantie Award

Tijdens het ReisGala op zaterdag 31 januari in Rotterdam zijn voor de eerste keer de Nederlandse Vakantie Awards uitgereikt.  Landal GreenParks werd bekroond in de categorie ‘Beste Reisaanbieder Vakantie- en Bungalowparken’.

v.l.n.r.: Boy Lokhoff TravMagazine, Koen Zijlstra Landal GreenParks en Martine de Knoop van TravMagazine
v.l.n.r.: Boy Lokhoff TravMagazine, Koen Zijlstra Landal GreenParks en Martine de Knoop van TravMagazine

De Nederlandse Vakantie Awards is een nieuw initiatief van TravMagazine, ANVR, SGR en Thuiswinkel.org.Via reviews en een rapportcijfer hebben consumenten bepaald wie zij de beste reisaanbieder vinden in 16 verschillende categorieën. Daarnaast kon men optioneel drie extra criteria beoordelen: prijs/kwaliteit verhouding, klantgerichtheid en de service van medewerkers.

Rapportcijfer
Landal kreeg het rapportcijfer 9.0 en realiseerde daarmee de hoogste klantnotering ​in de categorie. In veel reviews benadrukten consumenten terug te komen of al jaren klant te zijn. ‘Het personeel werkt er met plezier’, werd gezegd ‘en dat maakt de vakantie leuker’.

Onderscheiden
“Met alle collega’s zijn we enorm trots op deze nieuwe onderscheiding,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Het is een bevestiging door onze gasten, dat we ons binnen de branche onderscheiden op het gebied van klantgerichtheid, prijs/kwaliteits-verhouding en service.”

Meer informatie:
www.landal.nl
www.travecademy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *