KRO Kindertijd bezoekt 15 Nederlandse campings

KRO Kindertijd trekt deze zomer het land in en komt op 15 campings de kleintjes vermaken. Aanstaande maandag en woensdag maakt de KRO daar in Voorthuizen en Hoeven tv-opnamen van. Op 4 en 16 augustus maakt Nijntje haar opwachting in Beerze en Ommen.

Marveld Recreatie

Met een speciale bus trekt KRO Kindertijd van camping naar camping in Nederland om de kleuters te vermaken. Met spelletjes en quizzen hebben de kleintjes de dag van hun leven en laat de KRO zien wat voor leuks Kindertijd te bieden heeft. De kinderen zijn het middelpunt en leren van elkaar. Dat is het motto waarmee de KRO kinderprogramma’s maakt. Op camping De Boshoek in Voorthuizen en camping Molecaten Bospad in Hoeven maakt de KRO op respectievelijk 18 en 20 juli tv-opnamen van deze feestjes. Op 4 en 16 augustus neemt de KRO Nijntje mee naar camping Beerze Buiten in Beerze en camping De Kleine Wolf in Ommen.

In KRO Kindertijd spelen kinderen de hoofdrol. Dat doen ze in kleuterdocumentaires en in ontroerende en vrolijke series als Adriaan, Abi en Sien van Sellingen. Kleuters leren andere kleuters koken in het programma Deksels, tuinieren in Groeien en alles over techniek in Uit-me-kaar. Daarnaast staat KRO Kindertijd voor vrolijke en leerzame tekenseries als Woezel en Pip en Ludovic. De kleintjes kunnen meeleven met De avonturen van Buck en Tommy in Suriname, of met Fride op het schip, voor de kust van Afrika.

“KRO Kindertijd is uniek in de hele wereld,” zegt Jan-Willem Bult, eindredacteur KRO jeugdprogrammering. “De kleuters staan centraal en spelen de hoofdrol. Ze leren van elkaar. Elke dag. Deze zomer trekken we het land in om de kinderen met een feestje te bedanken. En om hun ouders te vragen ons te steunen, zodat we nog heel lang door kunnen gaan.”

Kom langs bij KRO Kindertijd op een van de volgende campings: ma 18 juli De Boshoek, Voorthuizen
di 19 juli De Sprookjescamping, Rheeze
wo 20 juli Molecaten Bospad, Hoeven
do 21 juli Molecaten Flevostrand, Biddinghuizen ma 25 juli Kuierpadtien, Wezuperbrug
di 26 juli De Wije Werelt, Otterlo
do 28 juli Molecaten De Leemkule, Hattem
ma 1 aug Marveld recreatie, Groenlo
di 2 aug Julianahoeve, Renesse
do 4 aug Beerze Buiten, Beerze (met Nijntje)
vrij 5 aug De Zandstuve, Rheeze
ma 8 aug ’t Strandheem, Opende
wo 8 aug Callassande, Groote Keeten
vrij 12 aug De Heldense Bossen, Helden
di 16 aug De Kleine Wolf, Ommen (met Nijntje)

Bron: KRO (via Nieuwsbank)

Meer informatie: KRO Kindertijd

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *