Kamperen op het water bij Sailcenter Limburg (Be)

De Maasplassen in Limburg kenden de afgelopen jaren diverse toeristische ontwikkelingen. Minder bekend (in Nederland) is dat ook in Belgisch Limburg hard wordt gewerkt aan de ontwikkeling van bijzonder aanbod. Sailcenter Limburg heeft met ingang van maart 2016 enkele kampeervlotten in de verhuur.

Kampeer-vlotDe kampeervlotten zijn bedoeld om een unieke ”back to basic” ervaring te bieden. De accommodaties zijn gericht op ‘genieten op het water’ en hebben een unieke en rustieke uitstraling. Het kampeervlot is voorzien van een motor met stuurwiel, compacte keukeninventaris, 2-pits gasstel, waterkan, kachel, toilet, 2 banken met tafel, 4 slaapplekken, opbergruimte en een zonnedek op het dak. Volgens de ondernemer zijn ze uitermate geschikt voor avonturiers, yoga-/meditatiegroepen en quality time met familie.

Waar:
Sailcenter Limburg ligt aan de prachtige Belgische Maasplassen, 5 minuten verwijderd van de Nederlandse grens bij het plaatsje Ophoven. Het Limburgse Maasplassengebied is mooi, gevarieerd, uitgestrekt en heeft met een oppervlakte van ruim 3000 hectare bovendien het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.

Wanneer:
Sinds maart heeft Sailcenter Limburg deze unieke kampeervlotten ter beschikking om te kamperen op het water, een nieuwe manier van watersport beleven. Tot en met oktober kunt u bij ons terecht voor al onze watersportactiviteiten, waaronder het kampeervlot.

Meer informatie: www.sailcenterlimburg.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *