Kamperen in een kas!

In het Noord-Hollandse Lutjebroek staan sinds kort vijf Karsten Tenten op minicamping De Groote Wijzend. Wat deze tenten zo bijzonder maakt? Ze staan tussen de druiven en perziken in een bloemenkas!


Niet alleen de locatie is uniek, de tenten zijn dat ook. Het gaat namelijk niet om de bekende oppompbare kampeertenten, maar om prachtige safaritenten die in het atelier in Zwaag speciaal op maat zijn gemaakt voor deze bloemenkas. De 4-persoons safaritenten van 8 x 5 zijn voorzien van alle gemak en comfort. De locatie aan het water – met eigen steiger – maakt deze kampeerplek helemaal compleet.

Maatwerk
Een tent in een kas kwam nog niet eerder voor in het portfolio van de producent. Maarten Takken, directeur van Karsten Tenten: ´We krijgen steeds meer vraag naar maatwerk, van een tent op een boot tot een tent op het dak van een auto. Maar ook verandadoeken voor in de tuin maken wij steeds vaker. Bij ons is alles mogelijk, geen uitdaging is te gek. We passen gewoon onze vertrouwde
technieken en de kwaliteit van de materialen toe op de wensen van de klant. De kwaliteit van Karsten moet natuurlijk wel voorop blijven staan.´ Een intensieve samenwerking tussen bloemenkweker en tentenmaker leidde tot een resultaat waar ze beiden trots op zijn. De tenten passen perfect in de kas en vormen een geheel met de omgeving.

Comfortabel kamperen
Het dak van de kas zorgt ervoor dat de tenten altijd droog staan, maar dankzij de open zijkanten beleef je wel het ultieme buitengevoel. De tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle luxe en comfort, denk aan een woonkamer, keuken, badkamer, douche, toilet en vaste bedden. Zo wordt kamperen wel heel comfortabel! Als klap op de vuurpijl hebben alle tenten een prachtige ligging aan het water. Vanaf de eigen steiger kun je zo een duik nemen in het zwemwater of een boottochtje maken naar Enkhuizen of Medemblik.

De tenten zijn te huur vanaf 2013.
Meer informatie: www.karstententen.nl. Of neem een kijkje op de camping: www.grootewijzend.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *