Kampeerweekend en informatiedag; Kamperen met een handicap

Elk jaar wordt er,  steeds op een ander kampeerterrein in Nederland, een kampeerweekend georganiseerd door Stichting Handicamp. Dit jaar vindt het evenement plaats van 24 t/m 26 mei op camping it Wiid. Op de zaterdag van dit kampeerweekend is er een open dag van 10.30 tot 13.30 uur. Voor iedereen die belangstelling heeft voor het kamperen met een handicap.

zeilen met een handicapPraktische oplossingen
Bezoekers kunnen met de deelnemers praten en kijken hoe die verschillende zaken hebben opgelost. Je kan zien hoe anderen kamperen en hoe soms vernuftige en eenvoudige aanpassingen zijn gemaakt. Ervaringen en informatie op het gebied van kamperen uit wisselen. De deelnemers bieden u de gelegenheid hun aanpassingen eens uit te proberen.  Verder is er informatie over aangepaste campings in binnen en buitenland. Aanpassingsbedrijven, waaronder de sponsors van Handicamp, demonstreren hun producten.

Deelnemen als bedrijf?
Wilt u uw recreatiebedrijf tijdens dit evenement ook onder de aandacht brengen? Er is voor bedrijven, die informatie willen geven over toegankelijkheid en mogelijkheden over kamperen met een handicap, gelegenheid om zich te profileren.

Hier zijn kosten aan verbonden voor de deelnemers, n.l. € 150,00 per jaar. Hiervoor kunnen de bedrijven op de open dag aanwezig zijn om zich te promoten, en er wordt een internetlink met logo geplaatst op de website www.handicamp.nl.

Meer informatie: www.handicamp.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *