Kampeerlessen op Caravan Salon Dusseldorf

Tijdens CARAVAN SALON, de beurs die van 27 augustus tot en met 4 september 2016 plaatsvindt (vakbezoekersdag op 26 augustus), kunnen de bezoekers zich weer verheugen op verschillende activiteiten en noviteiten. Na het grote succes een jaar geleden, zal opnieuw de speciale tentoonstelling ‘StarterWelt – ontdek camping & caravaning’ plaatsvinden.

dusseldorfIn een extra hal op het buitenterrein voor hal 16 bieden experts belangrijke knowhow over de praktijk van de caravaning. Hier zijn alle bezoekers welkom die meer willen weten over het rijden met een camper of caravancombinatie en over de technische aspecten.

De ‘StarterWelt – ontdek camping & caravaning’ is een neutraal en producent-onafhankelijk aanlooppunt rondom het thema caravaning. Hier leren de bezoekers van experts welk voertuig werkelijk bij hen past. Er wordt aan de hand van verschillende soorten aanwezige voertuigen uitgelegd hoe de functies en de techniek werken. Bij uiteenlopende thematische werelden horen beginners, maar ook geroutineerde caravanners interessante feiten en wetenswaardigheden rondom de mobiele vrije tijd.

Naast de juiste bediening van de boordtechniek geven experts ook praktijktips en aanbevelingen over reisroutes of de keuze van een camping, en staan voor concrete vragen en individueel advies ter beschikking. Ook in het accessoiressegment is er vooral bij beginners veel behoefte aan advies. De vaklieden lichten alles op het gebied van accessoires – van de juiste hantering van de boordelektronica tot aan markiezen – toe.

Kamperen in Duitsland in de lift
De Caravan Salon Dusseldorf constateert een groeiende belangstelling voor kamperen onder Duitse toeristen. De komende editie is daar goed op voorbereid met een record aantal standhouders. Ook diverse Nederlandse partijen presenteren zich op deze beurs.

Meer informatie: www.caravan-salon.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *