Kampeerdorp blijft in contact met gast dankzij online animatieprogramma

Hoe slaat Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze zich door deze tijden van Corona? Parkmanager Wouter van der Meer: “Ook al zijn er nu weinig tot geen gasten op het park, blijven we wel graag in contact met onze gasten. Dat doen we nu door de inzet van digitalisering”.

Recreatiemanager Saskia Arbon vult aan: “Als ‘Kidsvakantieaanbieder van het jaar’ wil je ook in tijden van corona één en al vermaak aanbieden! Onze ‘Stuufeilandbewoners’ (de personages uit de musicals) houden daarom nauw contact met alle kinderen via TikTok, Facebook en Instagram”. Als gast van Kampeerdorp de Zandstuve hoef je je dus niet te vervelen met de theater- en voorleesverhalen op Facebook en dagelijkse posts op TikTok! “Juist in deze tijden willen we er zijn voor onze gast en daar doen we ons best voor. Dan is het extra leuk als je daar ook nog eens heel veel positieve reacties op krijgt! Dat stimuleert ons om door te gaan!” aldus parkmanager Wouter van der Meer.

Zie ook: Groeiend social media platform TikTok bereikt een jonge doelgroep

Kampeerdorp de Zandstuve betreurt de wereldwijde situatie omtrent het coronavirus. Iedereen moet zich aanpassen en zo ook vakantiegangers en -aanbieders. Het park is (met aangepaste maatregelen) open, maar er komen weinig gasten. Logisch, de horecagelegenheden, supermarkt, en toiletgebouwen zijn dicht. Toch proberen ze er het beste van te maken door de gasten op het park en de gasten thuis te bereiken met veel online recreatie-aanbod. Wouter van der Meer: “We hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in de digitalisering van processen op de camping. Dat kunnen we nu inzetten om gasten die willen annuleren snel te woord te staan en gasten die thuisblijven alsnog te bereiken. Bovendien kan ons personeel doordat we zo online zijn ook makkelijk vanuit huis werken.” Ondanks dat het op Kampeerdorp de Zandstuve stil is, wordt er vanuit huis en op social media hard gewerkt voor de gasten.

Bekijk het online animatieprogramma op www.zandstuve.nl/online-animatieprogramma.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *