Hotelketen Sandton combineert routevakantie en spelvorm in Nederland

Vakanties waarbij dagelijks van verblijf wordt gewisseld, komen nog niet zo vaak voor binnen Nederland. Hotelketen Sandton introduceert vanaf 15 april een Rallyvakantie langs diverse hotels, waarbij onderweg diverse uitdagingen zijn ingebouwd.

De Sandton Rally, van en naar vijf Sandton Hotels, voert door prachtige landschappen en langs verschillende routes. Onderweg is geen snelweg te zien.  Elke route in de Sandton Rally is een ontspannen uitdaging. De rallyrijders hebben keuze uit verschillende navigatievormen om vanaf de gekozen startlocatie bij het volgende Sandtonhotel voor de lunch of voor het diner en de overnachting uit te komen. Zo zijn er fotoroutes, grensbenaderingroutes, bol-pijl routes, visgraatroutes en gespiegelde kaartroutes.

foto-opdracht
foto-opdracht

Een voorbeeld van een dagopdracht:
Route 2 Sandton Pillows Zwolle > Sandton Resort Bad Boekelo
de lengte van deze route bedraagt circa 110 km of circa 2.45 uur
navigatie: Fotoroute

Omschrijving navigatiesysteem ‘Fotoroute’
De deelnemers krijgen een overzicht van foto’s, die in volgorde moeten worden gevonden. De foto’s zijn genomen van locaties (of delen ervan) die op de route liggen. Bij elke foto staat beschreven welke richting moeten worden gevolgd, nadat de navigator de locatie op de foto heeft gevonden. Op de route worden vragen gesteld die de deelnemers moeten beantwoorden (bijvoorbeeld “welk huisnummer heeft de boerderij met de groen-rode luiken?”). De antwoorden op de gestelde vragen ontvangen de deelnemers bij aanvang van de route in een gesloten envelop, die na afloop mag worden geopend.

Zes routes
Er zijn zes routes uitgezet: 1. Sandton Hotel De Roskam, Rheden > Sandton Pillows Zwolle; 2. Sandton Pillows Zwolle > Sandton Resort Bad Boekelo; 3. Sandton Resort Bad Boekelo > Sandton IJsselhotel Deventer; 4+5. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Château De Raay Baarlo; 6. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Hotel De Roskam Rheden.

Het Sandton Rally hotelarrangement start vanuit de keuzelocatie en omvat Breakfast&Start, Lunch&Relax, Diner&Sleep plus het Sandton Rally Routeboek en kost 95 euro per persoon.

Meer informatie: www.sandton.eu/rally

Eén reactie

  1. graag zou ik nog wat informatie willien. is het ook mogelijk zonder rallyrijden maar als normaal route boek te verkrijgen ivm hersenletsel bijrijder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *