Hof van Saksen weer open voor de herfstvakantie

Onlangs werd bekend gemaakt dat Landal de exploitatie op zich neemt van Hof van Saksen; Inmiddels is de boekingsmodule weer opgestart. Vanaf het weekend van 12 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, is het park weer geopend. Diverse partijen hebben inmiddels ook hun visie gegeven over de toekomstplannen. 

Hof van Saksen

Herfstvakantie
Algemeen directeur Thomas Heerkens geeft een toelichting: “We zijn blij verrast door de vele positieve reacties op de overname. Duizenden belangstellenden hebben de nieuwe webpagina’s van Hof van Saksen al bekeken of gebeld met onze reserveringscentrale dat men wil boeken; dit kan vanaf vandaag. Operationeel hebben we met de diverse afdelingen gekeken wat de kortst mogelijke termijn is voor de herstart. Vanaf vandaag kunnen mensen weer reserveren en doen we velen een plezier door al in de herfstvakantie open te gaan.”

Regio opgelucht
Hof van Saksen is, met de 600 accommodaties, een belangrijke toeristische factor in de regio, die o.a. zorgt voor werkgelegenheid en bekendheid. Het is dan ook niet vreemd dat politiek, media en het locale bedrijfsleven de ontwikkelingen met grote belangstelling volgen. In het programma Drents Diep, van RTV Drenthe, wordt een mooi overzicht gegeven van de diverse belangen:

Toekomstplannen
Bij de overname gaf Landal GreenParks aan dat er de komende periode een groot bedrag wordt geïnvesteerd in upgrade van luxe en service om het park nòg exclusiever te maken. Heerkens: “Vanzelfsprekend zijn die investeringen niet voor de herfstvakantie gereed, maar laten we niet vergeten dat Hof van Saksen van zichzelf al een zeer bijzonder resort is. Mooie architectuur, schitterend aangelegd en gastvrijheid op hoog niveau.” Momenteel bekijkt Landal hoe het investeringsprogramma kan worden uitgevoerd.

Onlangs maakte vakantieadressen.nl nog een serie foto’s van het park

Bron: Persbericht

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *