Hof van Saksen, Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen gaan weer open

Landal GreenParks heropent haar drie grootste vakantieparken Hof van Saksen, Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen per 15 mei.

Dat gebeurt in fases, met inachtneming van de geldende RIVM-protocollen en de eerder deze week bekendgemaakte versoepelde maatregelen. Landal GreenParks is verheugd over de aangekondigde versoepelingen en ziet er naar uit om gasten weer een onbezorgde vakantie te kunnen aanbieden, rekening houdend met 1,5 meter afstand tot anderen.

De parken van Landal GreenParks waren grotendeels al geopend en ook de laatste parken kunnen weer open. De komende weken zullen ook de faciliteiten op de parken weer gefaseerd openen waaronder de zwembaden, restaurants, terrassen en take away.

Gasten kunnen met 1,5 m afstand weer de vakantieactiviteiten ondernemen die ze gewend zijn: kinderen kunnen weer buiten spelen, er kan worden gefietst en gewandeld en allerlei andere buitenactiveiten op en rondom de parken. De parken van Landal GreenParks bevatten grotendeels vrijstaande vakantiewoningen, zijn ruim van opzet en vormen een aantrekkelijke vakantiebestemming voor veel mensen.

“Het aantal boekingen voor de zomer neemt toe. Nu versoepelingen bekend zijn gemaakt, willen mensen boeken voor de zomer. Veel gasten geven aan bewust in eigen land op vakantie te willen. Nederland is een prachtig vakantieland, zelfs als de zon eens een keer niet schijnt. Onze parken liggen op de mooiste plekjes en zijn een prachtige uitvalsbasis om eropuit te gaan, in een omgeving waar nog genoeg te ontdekken en te beleven valt voor tientallen vakanties en weekendjes weg. Of, zoals we bij Landal zeggen: ontdek wat groen kan doen!”, aldus Lizzy Keizer, Director Marketing en Sales van Landal GreenParks. 

Bron en meer informatie: https://www.landal.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *