Hof van Saksen focust steeds meer op kinderen

Op Hof van Saksen (onderdeel van Landal) blijkt de belangstelling voor de vorig jaar geïntroduceerde Newborn boerderij, de Wellness boerderij en de Culinaire boerderij bijzonder groot. Het management heeft daarom besloten om het aantal boerderijen van deze typen nog voor aankomende herfstvakantie uit te breiden.

Bovendien is vanaf 3 oktober een nieuwe achttienpersoons boerderij beschikbaar om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar familie- en vriendenverblijven. Daarnaast spelen kinderen de hoofdrol op het resort: een groot aantal kinderaccommodaties en -faciliteiten is uitgebreid of vernieuwd.

HSN_Resort_Kinderboerderij
Kinderboerderij

Nieuw interieur ‘Kinder’boerderijen
De speciale 4-, 6-, en 8-persoons ‘Kinder’boerderijen op Hof van Saksen liggen aan speciale ‘kinderhofjes’–grasvelden met extra speelvoorzieningen– en zijn voorzien van een vernieuwd interieur. De luxe ingerichte woonkamer beschikt over een kinderspeeltafel met kinderfauteuils. De compleet ingerichte keuken is standaard voorzien van een Nespresso machine, kinderkookspullen en een kinderservies. De kinderslaapkamer heeft een stoer stapelbed en een ruime keuze aan verantwoord kinderspeelgoed. Een kikkerdouchekop en badspeeltjes maken van het badderen een feestje. De 4-persoons ‘Kinder’boerderij heeft behalve een kinderkamer met stapelbed ook een babykamer, voorzien van een ledikant en commode, waarbij de gehele inrichting voor de kleine gasten is aangepast met sfeervolle decoraties en mooi dieren fotobehang.

strandspeeltuin
strandspeeltuin

Speeltuinen en sportarena
Alle speeltuinen tussen de boerderijen zijn vernieuwd met allerlei spannende klimtoestellen en glijbanen De vernieuwde sportarena is voorzien van een multifunctioneel kunstgrasveld en is te gebruiken voor een spelletje voetbal, basketbal, tafeltennis en hockey.

Strandspeeltuin

Op het strand van het grote recreatiemeer is een gloednieuwe strandspeeltuin gecreëerd. Van verre zie je de klimtoren en het houten klauterschip al liggen. Kinderen zijn uren zoet bij de diverse waterparcoursen, de kabelbaan over het water en de airtrampoline.

Muzikaal peuterbad en Academienieuws
Het muzikale peuterbad is nog kindvriendelijker geworden. Alle speeltoestellen in het bad zijn geïnspireerd op muziekinstrumenten. En voor couturiers in de dop is de Mode Academie een plek waar mode en stijl samen komen. Bij de Kook Academie leren de jonge gasten van Hof van Saksen pizza, brood en patisserie maken.

Peuterbad
Peuterbad

Gezonde kindermenu’s
Aan het eind van zo’n enerverende dag hebben de kinderen natuurlijk trek gekregen. Speciaal voor hen biedt Hof van Saksen kindermenu’s die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Niet voor niets staat Chef de Cuisine Louis Tonkes van het resort al twee jaar in de top 3 bij de verkiezing van de lekkerste kindermenu’s op de vakbeurs Horecava in Amsterdam. “We ontvangen veel kinderen op ons resort en willen laten zien dat je met kindermaaltijden zowel creatief kunt zijn en tegelijkertijd gezonde ingrediënten kunt toepassen. Het sluit ook mooi aan bij onze Kinder Academies: we maken kinderen nieuwsgierig, laten ze participeren en leren hen spelenderwijs avontuurlijk te zijn” aldus Tonkes.

Meer informatie: Landal Greenparks, Hof van Saksen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *