Groen licht voor bouw bungalowpark Burdaard (Friesland)

Op donderdag 25 april is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het recreatiepark bij Burdaard. De bouw van dit recreatiepark maakt deel uit van de herstructurering van het dorp. Burgemeester Wil van den Berg ondertekende samen met Woon-Plan BV uit Leeuwarden hiervoor de contracten. Met de ondertekening werd het startsein gegeven voor de bouw van 58 recreatiewoningen inclusief 3 groepswoningen.

Dorpsvernieuwing Burdaard
De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de dorpsvernieuwing in Burdaard. Naast een nieuwe school, een multifunctioneel centrum en een dorpsplein wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de vergrote haven en camping nabij molen De Zwaluw. Langs de Dokkumer Ee bij Burdaard worden 58 recreatiewoningen gebouwd.
Woon-Plan BV uit Leeuwarden laat 3 typen recreatiewoningen ontwikkelen. “Het zijn kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige maar toch ook zeer betaalbare woningen”, aldus Chiel van der Werff van WOON-Plan BV. Optioneel kunnen de woningen worden uitgebreid met een serre, carport of een boothuis. De bedoeling is dat de eerste woningen nog voor deze zomer worden gerealiseerd.

Opsteker
“Dit startsein betekent een hele mooie opsteker voor het dorp en de regio”, aldus burgemeester Wil van den Berg van Ferwerderadiel.

Bron: persbericht gemeente Ferwerderadiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *