Geavanceerde training voor ACSI campinginspecteurs

Campingspecialist ACSI stuurt elk jaar meer dan 340 inspecteurs op pad die in totaal bijna 10.000 Europese campings bezoeken. Voordat de reis langs de campings begint, krijgen de inspecteurs een training op het ACSI-kantoor in Andelst.

Deze trainingsdagen zijn inmiddels achter de rug. De enthousiaste, maar kritische kampeerders krijgen op uitgekiende wijze alle facetten van het inspecteren nog eens te horen. Presentaties worden daarbij afgewisseld met interactieve leermethodes.

E-learning
Voorafgaand aan de trainingsdag heeft de inspecteur zich thuis kunnen voorbereiden met e-learning, een speciaal door ACSI ontwikkeld lesprogramma. Het zijn meerdere cursussen die niet vrijblijvend zijn, de inspecteurs ontvangen ook een certificaat. ACSI hecht veel belang aan het behalen van deze cursussen, aangezien de inspecteur wordt gezien als een officiële vertegenwoordiger van het bedrijf.

De inspectie
Alle campings worden jaarlijks geïnspecteerd en daarmee onderscheidt ACSI zich van andere bedrijven die campinggegevens verzamelen en publiceren. De campinginformatie wordt in het najaar verwerkt en verschijnt ieder jaar in december op Eurocampings.eu. In januari liggen de nieuwe campinggidsen in de winkels.

Iedere camping wordt geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen en talloze andere aandachtspunten. ACSI verwerkt deze gegevens in zijn campinggidsen. De volledigheid en betrouwbaarheid van deze gegevens zorgen ervoor dat ACSI kwalitatief hoogwaardige naslagwerken publiceert.

Meer informatie: www.acsi.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *