EuroParcs participeert in vakantieparken in Limburg en België

EuroParcs heeft een belang genomen in de parken Panorama Camping Gulperberg in Nederlands Limburg en Glampingresort Hoge Kempen in Belgisch Limburg van de Limburgse recreatieondernemer Jeroen Knols.

Deze vakman blijft directeur en mede-eigenaar van deze twee vakantieparken, maar dan onder de vleugels van EuroParcs.

een Treelodge op Panoramacamping GUlpenerberg

,,Beide partijen zien deze hechte samenwerking als een grote kans”, vertellen Wim en Wouter Vos namens de directie van EuroParcs. ,,Jeroen staat nu aan de leiding van de twee Limburgse parken en blijft dat de facto ook. Wij zien Jeroen als een boegbeeld in de recreatiebranche in Limburg en België. Hij gaat onze verdere ambitie in met name Nederlands- en Belgisch Limburg, de Ardennen en de Belgische kust inkleuren.” Knols benoemt de dadendrang, de omvang en de kwaliteit van EuroParcs in de breedste zin van het woord als redenen waarom hij in zee gaat met de familieonderneming. ,,EuroParcs heeft daarnaast een duidelijke visie, een doel op de lange termijn. Dat is voor mij erg belangrijk: Stap voor stap bouwen aan een mooie toekomst waarin de belangen van mijn huidige relaties gewaarborgd zijn en blijven.”

Grotere slagkracht

Met het binnenboord halen van Jeroen Knols en zijn twee vakantieparken heeft EuroParcs, met steun van investeringsbedrijf Waterland, zijn slagkracht in Limburg en België bijna verdubbeld: het aantal EuroParcs’ resorts in dit gebied wordt  vergroot van drie naar vijf. ,,Er is veel vraag vanuit zowel de Nederlandse als de Belgische huurmarkt naar de Limburgse heuvels en met deze zet worden we in het Heuvellandschap een dominante speler”, vertellen Wim en Wouter Vos. ,,Panorama Camping Gulperberg ligt bovenop één van de voor Nederlanders iconische Zuid-Limburgse heuvels met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Een ideale bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers kortom. Glampingresort Hoge Kempen ligt aan nationaal park De Hoge Kempen, befaamd om zijn heuvels, bossen, beken en rivieren. Het zijn twee zeer bijzondere locaties, wij gaan de twee vakantieparken verder opschalen naar recreatieparels voor de gehele regio.”

Investeringskans

Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door EuroParcs ontzorgd.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *